Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει μόνο 5,99€ ! - Το φόρεμα από τα Zara που θα σε "στείλει"

Θα ξετρελαθείς!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει μόνο 5,99€ ! - Το φόρεμα από τα Zara που θα σε

Ο Αύγουστος εκτός από την αρκετή ζέστη φημίζεται και για τις καλές εκπτώσεις του. Οι τιμές στα Zara "αγγίζουν" πλέον το πάτωμα και όλες οι fashion addicts κάνουν μεγάλες χαρές. Τώρα είναι η ευκαιρία για ένα μεγάλο shopping spree! Άσε τη ζάλη του σόπινγκ να σε συνεπάρει και ξέχνα λίγο τη ζέστη που υπάρχει έξω. Το φόρεμα που διαλέξαμε για εσένα από τα Zara θα σε "στείλει" μόλις δεις το πόσο παράφορα κομψό είναι στην συγκλονιστική τιμή των 5,99€!

Το φόρεμα αυτό είναι ιδανικό για το βράδυ, για μία βόλτα στο κέντρο ή στο νησί με τις φίλες σου με ένα ποτό στο χέρι ή για φαγητό πρώτο τραπέζι πίστα με θέα τη θάλασσα ή την... Ακρόπολη για όσες δεν βρίσκονται διακοπές. Δες το παρακάτω!

Το φόρεμα από τα Zara που θα σε "στείλει" - Στην συγκλονιστική τιμή των 5,99€!

zara φορεμα γαλαζιο2

Βρες το εδώ!

Συνδύασε το κομψό γαλάζιο πουά φόρεμα με μία από αυτές τις τρομερά στιλάτες τσάντες!

Για ατελείωτες βόλτες στα νησιά του Αιγαίου είναι το "σπασμένο" λευκό φόρεμα των Zara

Ψάχνεις το ιδανικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Θα το βρεις στα Zara και είναι ότι πιο εντυπωσιακό και σικάτο. Είναι κατάλληλο για τις βόλτες σου στα νησιά του Αιγαίου και το "σπασμένο" λευκό χρώμα του είναι απίστευτο.

Μπορείς να το φορέσεις σκέτο με ένα ζευγάρι πέδιλα και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και από μέσα το μαγιό σου ή με ένα brallete, από μέσα ένα σορτς και ψηλά πέδιλα για να κάνεις πολλά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου σε κάποια βραδινή σου έξοδο. Είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο φόρεμα για τον Αύγουστο!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ημιδιάφανο φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ. Μακρύ φουσκωτό μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Αυτό το είδος δεν περιλαμβάνει φόδρα. Επίσης, θα θέλεις να φοράς μόνο αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Zara

Φόρεμα με ανάγλυφα πουά - 19,95 €

Zara λευκό φόρεμα

TAGS