Λευκά mules: Αυτή είναι η απάντηση σε κάθε ερώτημα μόδας! - Αποκλειστικά στα Bershka

Θα τα λατρέψεις!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Λευκά mules: Αυτή είναι η απάντηση σε κάθε ερώτημα μόδας! - Αποκλειστικά στα Bershka

Το παπούτσι παρ' όλο που αποτελεί το πιο "χαμηλό" σημείο ενός outfit, είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη συνολική μας εικόνα. Το κατάλληλο παπούτσι που κολακεύει το σώμα και επιφέρει την κατάλληλη αρμονία χρωμάτων μπορεί να είναι ο ακρογωνιάιος λίθος για το υπέρτατο στιλ! Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα μόδας είναι τα υπέροχα λευκά mules που βρήκαμε στα Bershka!

Τα παπούτσια αυτά ταιριάζουν απολύτως με όλα τα χρώματα, υφάσματα και στιλ γενικότερα. Είναι για όλες τις ηλικίες και κολακεύουν άπειρα το πόδι. Ταυτόχρονα, προσφέρουν ύψος αλλά δεν κουράζουν καθώς διαθέτουν σχετικά πλατύ τακούνι. Είναι απλά "ΝΑΙ" σε όλα αυτά τα λευκά mules! Η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή αφού κοστίζουν μόνο 18,19€

Αυτά είναι τα λευκά mules που θα σε ξετρελάνουν!

λευκα mules bershka

λευκά mules 1 bershka

Κάντε τα δικά σας εδώ!

Συνδύασέ τα με αυτό το καταπληκτικό ολόσωμο σορτσάκι!

Στα Bershka θα βρεις φούστα με 3,99 ευρώ - Ψηλόμεση και cargo

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και αυτή την εποχή μπορείς να βρεις κι εσύ στα Bershka, την πιο στιλάτη ψηλόμεση, και cargo φούστα, μόνο με 3,99! Μάλιστα, είναι διαθέσιμη σε πολλές αποχρώσεις για να ταιριάζει στα γούστα της κάθε μιας.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του και οι εκπτώσεις. Ήρθε η ώρα λοιπόν να βγεις για ψώνια και να εντοπίσεις τις πιο ωραίες προσφορές.

Τα Bershka έχουν και πάλι τη λύση για εσένα! Εμείς μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη φούστα τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου ούτε λεπτό.

Εκπτώσεις Bershka

Κοστίζει 3,99 € και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS