Με αυτό το φανταστικό σακίδιο πλάτης θα πας παντού! - Αποκλειστικά στα Stradivarius

Στην τρομερή τιμή των 15,99€

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Με αυτό το φανταστικό σακίδιο πλάτης θα πας παντού! - Αποκλειστικά στα Stradivarius

Μέσα στη μέρα κάνεις 1002 πράγματα, πηγαίνεις δουλειά, ίσως σουπερμάρκετ, βόλτα με τις φίλες και πολλά ακόμη. Πώς να χωρέσεις όλα αυτά που έχεις ανάγκη σε ένα μικρό τσαντάκι; Δεν γίνεται πάντα αυτό, εδικά όταν είσαι busy woman και τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Με αυτό το λευκό σακίδιο πλάτης που διαλέξαμε για σένα από τα Stradivarius θα πας παντού.

Θα εκτινάξεις το level του στιλ σου στα ύψη με αυτήν τη θεϊκή τσάντα! Συνδυάζεται εννοείται με ο,τι βάλει ο νους σου και εκτός από fashionista, γιατί πρέπει να σημειωθεί πως όλες έχουν από μία παρόμοια, θα είσαι και εξαιρετικά άνετη. Αυτό το σακίδιο πλάτης από τα Stradivarius θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Αυτό είναι το φανταστικό σακίδιο πλάτης θα πας παντού! - Αποκλειστικά στα Stradivarius

 Stradivarius σακίδιο πλάτης λευκό

Συνδύασε το τρομερά στιλάτο λευκό σακίδιο πλάτης με αυτό το ανεπανάληπτο ροδακινί φόρεμα που θα ζητάνε οι κολλητές σου να τους δανείσεις!

Αυτό το ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort από τα Stradivarius περιμένει το φοβερό λευκό σακίδιο για να "ολοκληρωθεί"!

Η μόδα διαρκώς ανανεώνεται και μας συστήνεται με διαφορετικό όνομα. Αυτό βέβαια είναι που μας αρέσει, η δροσιά του καινούργιου, το να τρέχουν οι εξελίξεις και να μην μένει τίποτα στάσιμο, όπως και η φύση της ζωής. Η νέα τάση λοιπόν ακούει στο όνομα "skort". To πιο ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort θα βρείτε αποκλειστικά στα Stradivarius και στην εκπληκτική τιμή των 15,99€!

Τι είναι όμως το skort? Είναι κάτι μεταξύ σε skirt και shorts, με άλλα λόγια λίγο σορτσάκι, λίγο φούστα...θυμάστε που τα φοράγαμε πριν αρκετά χρόνια; Ήρθε η ώρα να τα ξαναφορέσουμε, πιο εξελιγμένα όμως και με άφθονο στιλ! Το συγκεκριμένο λουλουδάτο skort είναι η επιτομή του τέλειου και θα αναδείξει υπέροχα τα πόδια σου, ενώ τα λουλούδια θα αναβαθμίσουν το συνολάκι σου.

Αυτό είναι το πιο ανεπανάληπτο λουλουδάτο skort από τα Stradivarius που κοστίζει μόνο 15,99€

Εμπριμέ χυτό skort

  • ΑΝΑΦ. 1337/478-I2020
  • 15,99 €

skort stradivarius

skort stradivarius

Συνδύασε το ανεπανάληπτο λουλουδάτο "skort" με αυτές εδώ τις φοβερές θηλυκές γόβες!