30 ευρώ κάτω η πιο must ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti

Σούπερ προσφορά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
30 ευρώ κάτω η πιο must ολόσωμη φόρμα από τα Massimo Dutti

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο κατάστημα Massimo Dutti, εντοπίσαμε για εσένα την πιο must και στιλάτη ολόσωμη φόρμα, η οποία βρίσκεται σε προσφορά και πλέον μπορείς να την βρεις, 30 ευρώ κάτω από την αρχική της τιμή.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που θα σε βολέψει. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την πλισέ φούστα που θα σου πάρει το μυαλό!

Η ολόσωμη φόρμα έχει το τέλειο χρώμα για το καλοκαίρι και είναι σε κάθε περίπτωση, ένα ρούχο που θα σε κάνει να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Massimo Dutti εκπτώσεις

Όπως σου είπαμε, βρίσκεται σε προσφορά και κοστίζει 69,96€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Massimo Dutti όπου θα βρεις την ολόσωμη φόρμα

Η Massimo Dutti δημιουργήθηκε το 1985 και αποκτήθηκε από την Inditex το 1991. Σήμερα υπερβαίνει τα 790 καταστήματα σε πάνω από 75 αγορές.

Στο ξεκίνημά της, η μάρκα προσανατολίζεται στην ανδρική μόδα.Από το 1995 κι έπειτα αρχίζει το λανσάρισμα της γυναικείας μόδας σεόλες τις διαστάσεις της: απο τις πιο αστικές γραμμές, μέχρι τις πιοκάζουαλ. Έτσι η Massimo Dutti εδραιώνεται σε όλα τα επίπεδα ως όμιλοςαναπτυσσόμενος σε εθνικό & διεθνές επίπεδο με προσωπικό που αυτήτη στιγμή υπερβαίνει τους 10.000 υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια του 2003 η Massimo Dutti λάνσαρε το τμήμα παιδικής μόδας με την εμπορική επωνυμία Massimo Dutti Boys & Girls. Αυτή η σειρά καθιερώνεται σταδιακά σε καταστήματα διαφόρων αγορών, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να φιλοξενήσουν τον απαιτούμενο καθορισμένο χώρο