Fashion Alert: Δεν έχεις αντικρίσει τέτοιο μπλουζάκι ξανά - Μόνο στα Bershka

Και σε φανταστική τιμή

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Fashion Alert: Δεν έχεις αντικρίσει τέτοιο μπλουζάκι ξανά - Μόνο στα Bershka

Σε κάτι τέτοιες στιγμές η "αστυνομία μόδας" υποκλίνεται μπροστά στο μεγαλείο που αντικρίζει και στο πέρασμά σου μαζί και όλοι οι περαστικοί με τη σειρά τους. Αν φορέσεις αυτό το τρομερό λεμονί πουά μπλουζάκι με τη διαφάνεια και το τούλι από τα Bershka, εγγυημένα θα κερδίσεις την πρωτιά με το στιλ σου για τον πολύ απλό λόγο ότι δε έχεις αντικρίσει τέτοιο μπλουζάκι ξανά, ούτε εσύ, ούτε κι εμείς!

Το κομμάτι αυτό είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικό και δεν κυκλοφορούν πολλά παρόμοια! Είναι σίγουρο πως όταν το φορέσεις και εμφανιστείς κάπου δεν θα βρεθούν άλλες τρεις φορώντας το ίδιο, κάτι που δυστυχώς βλέπουμε να συμβαίνει συχνά καθώς η μόδα πολλές φορές αγγίζει τα όρια του mainstream. Κι αφού "κλειδώσαμε" το γεγονός πως θα ξεχωρίζεις με αυτό, σου προτείνουμε και μερικούς δυνατούς συνδυασμούς.

Το μπλουζάκι αυτό πηγαίνει τέλεια με κάτι "ήσυχο" από κάτω καθώς από μόνο του διαθέτει αρκετή πληροφορία, επομένως, ένα μονόχρωμο σορτσάκι, φούστα ή παντελόνι είναι ο,τι πρέπει. Το λευκό θα το απογειώσει, ενώ και το μαύρο είναι μια ασφαλής επιλογή. Η επιλογή είναι πάντα δική σου!

Αυτό είναι το τρομερό λεμονί πουά μπλουζάκι με τη διαφάνεια και το τούλι από τα Bershka που όμοιο δεν έχεις αντικρίσει ξανά


Μπλούζα plumetti

  • ΑΝΑΦ. 0792/494/300
  • 10.79 €

 bershka μπλουζακι λεμονί πουά

 bershka μπλουζακι διαφάνεια

 bershka μπλουζακι λεμονι πουα

Μπορείς να συνδυάσεις αυτό το φοβερό μπλουζάκι με αυτά εδώ τα λευκά mules που θα ψηλώσουν το πόδι σου αλλά ταυτόχρονα θα σου χαρίσουν "άπειρη" άνεση.

Θα "πέσεις" από τα σύννεφα μόλις δεις πόσο κάνει αυτό το εξίσου φοβερό αέρινο τοπάκι των Bershka

Θα τρίβεις τα μάτια σου και δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου μόλις σου αποκαλύψουμε το πιο trendy αέρινο τοπάκι από τα Bershka που "φεύγει" σαν φωτοβολίδα από όλα τα καταστήματα. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά μοδάτο και σικάτο, είναι και σε προσφορά απίστευτη. Δεν ήρθε όμως για να μείνει, το αντίθετο! Τρέξε να το προλάβεις!

Έτοιμη να πέσεις από τα σύννεφα στη θέαση αυτού του μοναδικού κομματιού;

Θα πέσεις από τα σύννεφα μόλις δεις πόσο κάνει αυτό το φοβερό αέρινο τοπάκι - Μόνο στα Bershka

Μπλούζα με βολάν και κέντημα

  • ΑΝΑΦ. 0708/494/712
  • 3.99 €

bershka τοπακι λευκο

bershka τοπακι λευκο

Το αέρινο αυτό τοπ κάνει μόνο 3,99€ Μία μοναδική τιμή για αυτό το εξαιρετικά όμορφο κομμάτι. Μη το χάσετε σε καμία περίπτωση. Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, εμείς θα σου προτείναμε να το φορέσεις με μία μίνι φούστα μιας και είναι και καλοκαίρι και άφησε τους όλους έκπληκτους!

Συνδύασε καταπληκτικά το λευκό αυτό τοπ με αυτήν τη φανταστική μίνι φούστα και θα μας θυμηθείς!!!

TAGS