Φρενίτιδα στα Zara - Το στραβό τζιν φόρεμα της νέας συλλογής που "τρελαίνει" όλες τις γυναίκες

Θα γίνει must have του Φθινοπώρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα Zara - Το στραβό τζιν φόρεμα της νέας συλλογής που

Στα Zara και συγκεκριμένα στη νέα συλλογή, ένα τζιν φόρεμα που θα βρεις με στραβό κούμπωμα, προκαλεί φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα. Το στιλ του "τρελαίνει", αφού δεν είναι σαν τα συνηθισμένα που έχουμε σχεδόν όλες στην ντουλάπα μας.

Το φόρεμα αυτό λοιπόν μπορεί να φορεθεί τόσο το Φθινόπωρο, όσο και τον Αύγουστο και συγκεκριμένα το βράδυ αν πας σε κάποιο νησί και έχει ψύχρα. Σήκωσε τα μανίκια του, άνοιξε μερικά από τα πάνω κουμπιά του και είσαι έτοιμη.

Πως να συνδυάσεις το στραβό τζιν φόρεμα της νέας συλλογής των Zara που προκαλεί φρενίτιδα

Για τον Αύγουστο σου προτείνω να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι σανδάλια (Σε μαύρο χρώμα αν έχεις) με διπλό πάτο για να δίνει και ύψος στα πόδια σου, άνοιξε όπως είπα παραπάνω τα πάνω κουμπιά του και πρόσθεσε ασημένια κολιέ για να το "ζωντανέψεις" και να του δώσεις έναν πιο στιλάτο τόνο. Τα μαλλιά σου μπορείς να τα πιάσεις μια ψηλή κοτσίδα ή να δημιουργήσεις ένα wet look και να τα πας όλα πίσω. Το μακιγιάζ σου καλό θα ήταν να είναι φυσικό, οπότε κάνε ένα πολύ απλό με λίγο make up, λίγη μάσκαρα και ένα απαλό κραγιόν.

Αν θέλεις να το φορέσεις και το Φθινόπωρο, θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρα στενά μποτάκια που το μήκος τους να φτάνει μέχρι το καλάμι για να σου δείχνει πιο ωραίο το πόδι. Πρόσθεσε μεγάλους κρίκους, ενώ για το μακιγιάζ επέλεξε να βάλεις eyeliner κάνοντας μια μαύρη γραμμή και στα χείλη σου nude κραγιόν για να μην το κάνεις υπερβολικό. Τα μαλλιά σου άφησε τα φυσικά και ολοκλήρωσε το look σου με μια μαύρη τσάντα ώμου με ασημί λεπτομέρειες.

Αν είσαι λάτρης των φορεμάτων, τότε θα πάθεις εμμονή και με αυτό το φόρεμα των Zara που με το που βγει στα καταστήματα θα ξεπουλήσει σαν... μανιακό.

Αυτό είναι το στραβό φόρεμα της νέας συλλογής των Zara που "τρελαίνει" τις γυναίκες

Σταυρωρό φόρεμα ντενίμ - 29,95 €

Zara στραβό τζιν νέας συλλογής