Έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες αυτή η έκπτωση των Zara - Μαύρο φόρεμα με 5,99

Δεν πρέπει να την χάσεις με τίποτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες αυτή η έκπτωση των Zara - Μαύρο φόρεμα με 5,99

Απίστευτες εκπτώσεις θα βρεις στα Zara και συγκεκριμένα στο e-shop τους. Οι τιμές σε κομμάτια που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες έχουν πέσει στα... πατώματα. Όπως σε αυτό το μαύρο φόρεμα που πρόκειται να σε τρελάνει, καθώς κοστίζει μόνο 5,99 €.

Ένα μαύρο φόρεμα πρέπει όλες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Και μερικές φορές παραπάνω από ένα, αφού είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Εκτός αυτού μάλιστα, πολλές γυναίκες το επιλέγουν, αφού όπως λέγεται και έχει αποδειχτεί, "αδυνατίζει", λόγω του χρώματος.

Πως όμως μπορείς να το συνδυάσει; Αν θες να κερδίσεις τα βλέμματα επέλεξε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με καπέλα, είτε αυτά είναι jockey, είτε πιο μεγάλα και πιο επιβλητικά. Για τις πρωινές ώρες φόρεσε το με τα αγαπημένα σου σανδάλια. Πρόσθεσε διακριτικά κοσμήματα για να δώσεις λίγη ένταση στο look σου.

Συνδύασε το επίσης αν θέλεις με λευκά sneakers ώστε να δημιουργήσεις αρκετή αντίθεση. Τα sneakers πέρα από στιλ, θα σου χαρίσουν άνεση και ευκολία στην κίνηση. Παίξε μάλιστα και με τα αξεσουάρ σου και χάρισε ένταση στο φόρεμα σου με μεγάλα κοσμήματα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω για να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Αποκάλυψε την "καυτή" πλευρά σου με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα τα οποία φυσικά μπορείς να τα φορέσεις πιο εύκολα τις βραδινές ώρες. Τα τακούνια σου δεν θα σε περιορίσουν στο υπόλοιπο look σου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να επιμεληθείς λίγο περισσότερο τα μαλλιά σου αλλά και το μακιγιάζ. Μια πρόταση μου για να το συνδυάσεις είναι αυτό το κατακόκκινο πέδιλο, το οποίο είναι πολύ άνετο.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα των Zara που τρελαίνει όλες τις γυναίκες με την έκπτωση του

Μαύρο φόρεμα με συνδυασμό υφάσματος - 5,99 €

Κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και τιράντες. Λεπτομέρεια συνδυασμένο ασορτί ύφασμα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Zara εκπτώσεις

TAGS