Τα πιο μοδάτα sneakers βρίσκονται στο Stradivarius και κοστίζουν μόνο 25,99

Είναι συγκλονιστικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα πιο μοδάτα sneakers βρίσκονται στο Stradivarius και κοστίζουν μόνο 25,99

Η Black Friday είναι αύριο και τα Stradivarius έχουν βάλει τρομερές τιμές σχεδόν σε όλα τα κομμάτια! Εμείς ρίξαμε μια γρήγορη ματιά και βρήκαμε τα πιο μοδάτα sneakers και κοστίζουν μόνο 25,99!

Το συγκεκριμένο είδος παπουτσιού είναι πλέον must και επιβάλλεται να το έχεις στην ντουλάπα σου. Πάει με όλα, ακόμα και με ένα βραδινό σύνολο, και αναδεικνύει τέλεια το πόδι.

Η αγαπημένη επιλογή των γυναικών είναι τα πιο λεπτοκαμωμένα sneakers και σε χρώμα λευκό, ώστε να μην δεσμεύει και περιορίζει το υπόλοιπο σύνολο.

Το συγκεκριμένο sneaker κοστίζει μόνο 25,99, είναι λευκό και έχει καφέ λεπτομέρειες. Τρέξε να το παραγγείλεις γιατί σίγουρα δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη! Δείτε εδώ τι ανακοίνωσαν τα Stradivarius!

Αυτά είναι τα sneakers από τα Stradivarius:

Τα πιο μοδάτα sneakers βρίσκονται του Stradivarious

Ξεπουλάει όσο καμία άλλη η animal print φούστα από τα Stradivarius

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε μία απίθανη animal print φούστα η οποία ξεπουλάει όσο καμία άλλη, καθώς μπορεί να αναδείξει το στιλ οποιασδήποτε γυναίκας.

Η συγκεκριμένη φούστα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με το στιλ σου.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που κολακεύει τον σωματότυπο και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά ρούχα από την γκαρνταρόμπα σου.

Stradivarius animal print φούστα

Με τη φούστα αυτή μοιάζει και μία φούστα που φόραγε στο Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια. Δες την εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Η φούστα αυτή βγαίνει συνολικά σε 4 αποχρώσεις και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Όλες οι Instagrammers «τρελαίνονται» γι' αυτή την τσάντα από τα Stradivarius

Με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Stradivarius, εντοπίσαμε την πιο στιλάτη μαύρη τσάντα, η οποία έχει «τρελάνει» για τα καλά όλες τις Instagrammers φέτος. Μάλιστα, μπορείς να την κάνεις δική σου σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα σου και να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μπορείς άνετα να δοκιμάσεις να φορέσεις τη συγκεκριμένη τσάντα με αυτό το comfy φόρεμα από τα Stradivarius. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Stradivarius κροκό τσάντα

Η τσάντα αυτή βγαίνει συνολικά σε δύο αποχρώσεις και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 15,99€. Θα τη βρεις εδώ, θα ήταν καλύτερο όμως να βιαστεί καθώς σε λίγο καιρό μπορεί να εξαντληθεί.