Απίστευτο! Το πιο συγκλονιστικό δερμάτινο φόρεμα του Zara κοστίζει μόνο 17,99

Τρέξε να το παραγγείλεις!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο! Το πιο συγκλονιστικό δερμάτινο φόρεμα του Zara κοστίζει μόνο 17,99

Το eshop του Zara εδώ και μέρες έχει πάρει φωτιά και τα κομμάτια του συνεχώς ξεπουλιούνται σαν τρελά. Ομολογουμένως, η συγκεκριμένη αλυσίδα ρούχων έχει βάλει τρομερές εκπτώσεις, ειδικά σε ένα μαύρο απίθανο δερμάτινο φόρεμα.

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Zara και να παραγγείλετε με την ησυχία σας τα κομμάτια.

Εμείς πάντως ψάξαμε και βρήκαμε ένα συγκλονιστικό δερμάτινο φόρεμα το οποίο από 29,99 κοστίζει μόνο 17,99!

Είναι κοντό, με στρόγγυλη λαιμόκοψη, χωρίς μανίκια και με βάτες. Διαθέτει μια ζώνη με μεταλλική αγκράφα και ένα άνοιγμα στην πλάτη που κλείνει με κουμπί.

Είναι το απόλυτο κομμάτι για την βραδινή σου έξοδο και συνδυάζεται τέλεια με όλα. Τρέξε να το παραγγείλεις, όπως και αυτή την must πλισέ φούστα!

Αυτό είναι το μαύρο δερμάτινο φόρεμα από το Zara που κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ

Το πιο συγκλονιστικό δερμάτινο φόρεμα του Zara

Σε συγκλονιστική τιμή η καπιτονέ χιαστί τσάντα του Zara! Με -30% έκπτωση

Θέλεις την πιο μοδάτη τσάντα που κρατάνε όλες οι γυναίκες, ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα, αλλά είναι και πολύ βολική; Θα την βρεις στα Zara σε συγκλονιστική τιμή, αφού έχει -30% έκπτωση.

Μια μαύρη τσάντα σε μικρό μέγεθος πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες στη συλλογή μας - αν δεν έχουμε ήδη - αφού είναι το νούμερο 1 αξεσουάρ για όλες μας τις εμφανίσεις. Πρωινές - μεσημεριανές - βραδινές.

Η συγκεκριμένη λοιπόν από τα Zara που θα βρεις σε έκπτωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους κοστίζει μόλις 16,99€, αφού βρίσκεται σε έκπτωση.

Αυτή είναι η χιαστί καπιτονέ τσάντα των Zara που έχει 30% έκπτωση

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ - Από 25,95€ μόνο με 16,99€

Λεπτομέρειες: Τσάντα σε σχέδιο χιαστί διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Καπιτονέ εξωτερική πλευρά με λεπτομέρεια αγκράφα. Λουρί ώμου από αλυσίδα με συνδυασμό υλικών. Εσωτερική επένδυση. Μαγνητικό κλείσιμο. Συγκλονιστικό και το animal print μπουφάν από τα Zara!

Zara καπιτονέ χιαστή τσάντα

TAGS