Φρενίτιδα στα Oysho με την Χριστουγεννιάτικη συλλογή - Αυτά τα 2 κομμάτια κοντεύουν να εξαφανιστούν

Θα ξετρελαθείς!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φρενίτιδα στα Oysho με την Χριστουγεννιάτικη συλλογή - Αυτά τα 2 κομμάτια κοντεύουν να εξαφανιστούν

Η ολοκαίνουργια συλλογή των Oysho είναι διαθέσιμη στο eshop και αυτή δεν είναι άλλη παρά η Χριστουγεννιάτικη! Εμείς ρίξαμε μια μάτια και βρήκαμε τα πιο χουχουλιάρικα ρούχα για το σπίτι και τρελαθήκαμε.

Μια αγαπημένη αγορά για την χειμερινή περίοδο είναι οι πιτζάμες και γενικότερα ρούχα που μπορούν να φορεθούν για το σπίτι αλλά να είναι εξίσου όμορφα και στυλάτα.

Για τον λόγο αυτόν τα Oysho λάνσαραν την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη συλλογή που αποτελείται μόνο από χουχουδιάρικα ρούχα και αξεσουάρ κατάλληλα για το σπίτι.

Εμείς τρελαθήκαμε με ένα συγκεκριμένο πουλόβερ και παντελόνι που είναι υπερβολικά comfy και ότι πρέπει για το σπίτι. Είναι στα χρώματα του μπορντό και του κόκκινου με διακριτικά χριστουγεννιάτικα σχέδια. Και μιας και αναφερόμαστε στα ρούχα για το σπίτι, και αυτό το νυχτικό είναι το κατάλληλο για comfy εμφανίσεις!

Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ ζακάρ δέντρο και τάρανδοι με 29.99 €

Oysho πουλόβερ

Παντελόνι culotte βαμβακερό με 25.99 €

Oysho παντελόνι

Απίστευτες καλοκαιρινές πιτζάμες στα Oysho - Θα λατρέψεις το πουά μπλε σετ

Τώρα που έχει μπει για τα καλά η Άνοιξη και κάνει ζέστη, είναι λογικό πλέον να μην μπορούμε να κοιμηθούμε με τις χοντρές χειμωνιάτικες πιτζάμες. Για αυτό και σου βρήκαμε στα Oysho ένα σετ σε μπλε πουά χρώμα που είναι απίστευτο. Θα το λατρέψεις.,

Όταν επιλέγουμε πιτζάμες πρέπει πάντα να κοιτάμε το ύφασμα τους, αφού πρέπει να είμαστε άνετες στον ύπνο και να μην μας πιέζουν ή μας ενοχλεί το ύφασμα ή ακόμη και να μας κάνει να ιδρώνουμε. Είναι καλό να αισθανόμαστε χαλαρά και άνετα.

Βέβαια, πρέπει να μας κάνουν να νιώθουμε και όμορφα, αν είναι και αυτές όμορφες και θηλυκές. Για αυτό και οι συγκεκριμένες πιτζάμες των Oysho είναι απίστευτες. Διαθέτουν άνεση, αλλά και στιλ, αφού λόγω του στιλ τους είναι πολύ αισθησιακές.

Πρόκειται για το πουά μπλε σετ από 100% βαμβάκι.

Κοντό παντελόνι με ανάγλυφα πουά - 15.99 € και Αμάνικο μπλε πουκάμισο με ανάγλυφα πουά - 19.99 €

σετ πιτζάμες Oysho

TAGS