Στα Stradivarius με 45,99 ευρώ μποτάκια σαν της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Φοβερό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα Stradivarius με 45,99 ευρώ μποτάκια σαν της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι χωρίς αμφιβολία μία γυναίκα με περίσσιο στιλ. Αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις στα Stradivarius μποτάκια παρόμοια με αυτά που φοράει κι εκείνη σε σούπερ τιμή αφού κοστίζουν μόλις 45,99€.

Τα μποτάκια αυτά αποτελούν το νούμερo 1 trend της σεζόν και τα βλέπουμε καθημερινά να φιγουράρουν στο Instagram σε όλες τις influencers.

Τώρα μπορείς κι εσύ να τα κάνεις δικά σου και να τα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Μάλιστα, συνδυάζονται με όλα σου τα ρούχα με μεγάλη άνεση!

Ζενεβιέβ Μαζαρί μποτάκια

Μπορείς να βρεις τα μποτάκια της Ζενεβιέβ εδώ.

Στα Bershka θα βρεις τις μπότες της Ζενεβιέβ - Κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ

Η Ζενεβιέβ φορούσε ένα εκπληκτικό ζευγάρι μπότες στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα αντίστοιχο ζευγάρι στα Bershka, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 50 ευρώ και μπορείς να το κάνεις άμεσα δικό σου!

Η γνωστή art director και πλέον κριτής του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων έχει πολύ ιδιαίτερο στιλ και κάθε της εμφάνιση είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.

Αν θες λοιπόν κι εσύ να δοκιμάσεις να υιοθετήσεις για λίγο το look της, τότε σου βρήκαμε τη λύση. Μπορείς να φτιάξεις το ντύσιμο που έκανε στο χθεσινό επεισόδιο, ξεκινώντας από τις μπότες.

Εμείς μόλις τις είδαμε στα Berhka τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. Στα Bershka μάλιστα, υπάρχουν και μερικές φοβερές εκπτώσεις. Δες εδώ ποια παπούτσια μπορείς να βρεις με λιγότερο από 20€!

Bershka μπότες αρβυλάκιαΖενεβιέβ Μπότες GNTM 3

Οι μπότες αυτές, κοστίζουν 49,99€ και μπορείς να τις κάνεις εδώ.

Μπουφάν στα Bershka μόνο με 15,95 ευρώ - Τιμές στα πατώματα

Οι τιμές στα Bershka έχουν πέσει στα πατώματα. Στην διαδικτυακή τους πλατφόρμα θα βρεις μπουφάν μεταξύ άλλων μόνο με 15,95€. Μάλιστα, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα 3 χρώματα στα οποία βγαίνει.

Ένα μπουφάν σίγουρα έχουμε όλοι και όλοι μας στην ντουλάπα, αυτό το κλασικό που φοράνε κάθε χρόνο για το κρύο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο έχει άλλο κόψιμο και θα χαρίσει στιλ στην εμφάνιση σου.

Πρόκειται λοιπόν για το κοντό μπουφάν και ψηλό λαιμό που φορά από το πρωί έως το βράδυ,

Αυτό είναι το μπουφάν στα Bershka που κοστίζει 15,95 €

Κοντό νάιλον μπουφάν - Μόνο με 15.59 € από 25.99 €

Bershka μπουφάν 15,95€

Επίσης, παραλήρημα έχει προκαλέσει σε όλες τις γυναίκες το μαύρο τζιν παντελόνι που θα βρεις στα Bershka και είναι μια από τις hot τάσεις του φετινού χειμώνα. Το συγκεκριμένο στιλ, βλέπουμε να κοσμεί σχεδόν όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων ένδυσης, καθώς από τότε που έκανε την εμφάνιση του, πολλές είναι οι γυναίκες που το αγοράζουν και το φοράνε τόσο στην καθημερινότητα τους, όσο και στις πιο βραδινές εξόδους.