Το πιο χουχουλιάρικο φόρεμα για τις κρύες νύχτες θα το βρεις στα Zara σε μοναδικό χρώμα

Πρόλαβε το

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο χουχουλιάρικο φόρεμα για τις κρύες νύχτες θα το βρεις στα Zara σε μοναδικό χρώμα

Τα πρώτα κρύα έκαναν την είσοδο τους, με την θερμοκρασία τα βράδια να πέφτει αρκετά και να χρειάζεσαι την ζακέτα σου ή το μπλουζάκι με μακρύ μανικάκι. Για εσένα ωστόσο, που δεν θέλεις μπλούζες και ζακέτες, σου βρήκαμε το φόρεμα που θα λατρέψεις και δεν θα αποχωρίζεσαι.

Θα το βρεις στα Zara και θα το αγαπήσεις. Είναι πολύ χουχουλιάρικο και μπορεί να φορεθεί με τους κατάλληλους συνδυασμούς όλες τις ώρες της ημέρας. Πρόκειται για το πλεκτό φόρεμα με γιακά που είναι σε oversize γραμμή για εσένα κιόλας που μπορεί να θέλεις να κρύψεις κάποια παραπανίσια κιλάκια.

Το εν λόγω φόρεμα το βλέπουμε συχνά τον χειμώνα, καθώς είναι αγαπημένο κομμάτι των γυναικών και ειδικά πολύ άνετο. Για εσένα όμως που το θέλεις να φαίνεται πιο στιλάτο, συνδύασε το με αυτή την τσάντα που ξεπουλάει σαν τρελή.

Αυτό είναι το χουχουλιάρικo φόρεμα των Zara

29,95

χουχουλιάρικο φόρεμα Zara

Συνδύασε το φόρεμα με αυτά τα μποτίνια των Zara

Μετά από αρκετό ψάξιμό εμείς σας βρήκαμε το πιο ιδανικό μποτίνι από τα Zara ειδικά για αυτή τη περίοδο καθώς το καλοκαίρι πλέον αποτελεί παρελθόν για όλες μας.

Έτσι λοιπόν η κύρια δικαιολογία προκειμένου να πάμε για ένα καλό Shopping therapy είναι το γεγονός πως η γκαρνταρόμπα μας πρέπει να ανανεωθεί για τα καλά αφού ο καιρός αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα.

Το συγκεκριμένο μποτίνι είναι άκρως ιδιαίτερο καθώς μπορεί να συνδυαστεί αρκετά εύκολα (Και σου βρήκαμε εδώ την τσάντα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις) και μπορείς επίσης να το βάλεις για όλες τις περιστάσεις, από το πρωί έως και το βράδυ.

Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι το γεγονός πως έχει μεταλλιζέ τακούνι ενώ το επάνω μέρος είναι ελαστικό. Επίσης, έχει κλείσιμο με φερμουάρ από πίσω.

Μποτίνι με μεταλλιζέ τακούνι

35,95 EUR

Μποτίνι από τα Zara

Αυτό είναι το μποτίνι από τα Zara

Zara - Μποτάκι

TAGS