Είναι σαν κόσμημα και κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ - Η γυαλιστέρη τσάντα από τα Stradivarius που έχει κάνει πάταγο

Κατάλληλη για τις βραδινές εξόδους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι σαν κόσμημα και κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ - Η γυαλιστέρη τσάντα από τα Stradivarius που έχει κάνει πάταγο

Δεν γνωρίζω άμα ακόμα το θυμάστε, ωστόσο η περίοδος των εκπτώσεων συνεχίζεται κανονικά, για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στα Stradivarius μια γυαλιστέρη υπέροχη τσάντα που κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ.

Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά, τα μέτρα του κορωνοϊού τείνουν προς την άρση, οπότε οι βραδινές βόλτες ολοένα και αυξάνονται. Για αυτό λοιπόν η ντουλάπα μας χρειάζεται μια μικρή ανανέωση και ενίσχυση.

Μια βόλτα λοιπόν από τα Stradivarius είναι πλέον αναγκαία, το ίδιο και η αγορά αυτής της συγκεκριμένης τσάντας, η οποία θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο και πιο στυλάτο τρόπο τα look σου.

Μπορείς να την συνδυάσεις με πάρα πολλά χρώματα ενώ μάλιστα μπορείς να την τολμήσεις να την φορέσεις και πιο πρωινές ώρες, παρά το έντονο χρώμα της. Η τιμή της είναι συγκλονιστική για αυτό τρέξε να την προλάβεις γιατί δεν έχουν μείνει αρκετά κομμάτια, ούτε όμως και σε αυτό το απίθανο παντελόνι που είναι ιδανικό για την δουλειά σου!

Η γυαλιστερή ασημένια τσάντα από τα Stradivarius που κοστίζει 7,99 ευρώ

Η γυαλιστέρη τσάντα από τα Stradivarius

Πανικό έχει προκαλέσει και αυτή η τσάντα

Όπως είναι λογικό ως γυναίκες έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη σε αξεσουάρ. Έτσι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius την πιο ιδανική τσάντα με την οποία μπορείς να την συνδυάσεις για κάθε περίπτωση καθώς βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Έτσι, η συγκεκριμένη τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα κάνει απόλυτη θραύση καθώς ξεπουλάει όσο καμία άλλη. Μπορείς να την φορέσεις παντού και να την συνδυάσεις με όλα σου look, ειδικά με αυτό σικάτο μίνι φόρεμα.

Η τιμή της τσάντας ανέρχεται στα 19,99 ευρώ και αποτελεί σίγουρα μια αγορά που δεν πρόκειται να την μετανιώσεις. Τρέξε να την παραγγείλεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ!

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Τσάντα - Zara

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Μπλε τσάντα - Zara

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Πράσινη τσάντα από τα Zara