Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο - Το μαύρο φόρεμα από τα Bershka που θέλουν όλες οι γυναίκες

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει όσο κανένα άλλο - Το μαύρο φόρεμα από τα Bershka που θέλουν όλες οι γυναίκες

Με ένα γρήγορο ψάξιμο που κάναμε στο online store των Bershka, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε ένα φόρεμα το οποία αναμφίβολα θα σας αρέσει καθώς είναι αρκετά στυλάτο και σε πολύ καλή τιμή σε περίπτωση που δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά λεφτά.

Πιο συγκεκριμένα, βγαίνει σε μαύρο χρώμα ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδιαίτερο καθώς έχει σούρες οι οποίες αγκαλιάζουν ομοιόμορφα τις καμπύλες. Μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με αυτά τα πέδιλα τακούνι τα οποία είναι τάση για φέτος το καλοκαίρι.

Το μαύρο φόρεμα από τα Bershka

  • Μαύρο
  • 15.99 €

Bershka - Φόρεμα

Φόρεμα μαύρο από τα Bershka

-30% στο πιο πολυσυζητημένο blazer των Bershka - Βγαίνει σε 5 χρώματα και μένουν λίγα κομμάτια

Ένα από τα πιο μοδάτα κομμάτια που μπορεί να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της είναι χωρίς αμφιβολία το blazer, ένα κομμάτι που συνδυάζεται με όλα και δίνει μια παραπάνω πινελιά στο look. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα Bershka, είδαμε ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά εκπτωτικά κομμάτια, τόσο χειμωνιάτικα όσο όμως και καλοκαιρινά και μάλιστα βρίσκονται σε φοβερές τιμές.

Το συγκεκριμένο λοιπόν blazer που βρήκαμε είναι σε γυναικεία γραμμή, oversized και μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη.

Είναι μάλιστα διαθέσιμο σε 5 χρώματα, λευκό, καστανό, κόκκινο, ροζ και μαύρο και όλα είναι εξίσου εντυπωσιακά. Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια του Bershka και από 29,99 ευρώ αρχική τιμή, έπεσε στα 20, 99 ευρώ, για αυτό τρέξε να το αγοράσεις! Σε φοβερή έκπτωση βρίσκεται όμως και αυτό το μπουφάν.

Bershka blazer

TAGS