Η Φαίη Σκορδά "έκλεψε" τις εντυπώσεις με το σύνολό της από τα BSB - Ξεπουλάει στο λεπτό

Είναι must have

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Φαίη Σκορδά

Αναμφίβολα, η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες στην Ελληνική τηλεόραση καθώς κάθε ημέρα κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Πρωινό».

Έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να "κλέβει" τις εντυπώσεις μιας και της αρέσει αρκετά να ντύνεται ωραία. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (23/5) η ίδια θέλησε να φορέσει ένα απόλυτο φόρεμα από τα BSB το οποίο ήταν άκρως ιδιαίτερο. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, είναι έξωμο κοντομάνικο φόρεμα με σούρες.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μίνι σε μήκος, έχει balloon μανίκια αλλά και λαιμόκοψη σε σχήμα v ενώ είναι αρκετά βολικό καθώς έχει ελαστική πλάτη. Μάλιστα, θα το βρείτε μόνο σε μαύρο χρώμα στο online store. (Δείτε εδώ άλλο ένα σύνολό της που "κέντρισε" τα βλέμματα)

Το απόλυτο φόρεμα από τα BSB

  • €59,90
  • Μαύρο
  • 147-211024-80XS

Φόρεμα από τα BSB

Μαύρο φόρεμα από τα BSB

Το απόλυτο φόρεμα από τα BSB

Άλλο ένα σύνολο της Φαίης Σκορδά από τα BSB έχει γίνει ανάρπαστο

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης καθώς την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την μικρή οθόνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου σημειώνει πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη, η ίδια περιποιείται αρκετά τον εαυτό της όπως είναι λογικό καθώς κάθε φορά καταφέρνει και εντυπωσιάζει με το απίστευτο στυλ της.

Έτσι, αυτή τη φορά αναζητήσαμε το σύνολο από τα BSB που φοράει στην ανάρτηση στο instagram καθώς είναι ότι πρέπει για την καθημερινότητα σας μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Δείτε επίσης το περιζήτητο σύνολο της που είχε κάνει "χαμό".

  • OVERSIZE ΣΑΚΑΚΙ
  • €99,00

Άσπρη παντελόνα από τα BSB
Σακάκι από τα BSB

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΦΑΡΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ
  • €69,90
    BSB - Παντελόνα