Επιστροφή στη δουλειά; 3 midi φορέματα, τακούνια και τσάντα που θα χρειαστείς το Σεπτέμβριο - Στο Zara από 29,95 ευρώ

Ιδανικό για τις 40 plus

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Επιστροφή στη δουλειά; 3 midi φορέματα, τακούνια και τσάντα που θα χρειαστείς το Σεπτέμβριο - Στο Zara από 29,95 ευρώ

Οι περισσότεροι έχουμε γυρίσει από τις διακοπές και είναι καιρός να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Εάν μάλιστα συναναστρέφεσαι και με άλλους ανθρώπους πρέπει να έχεις μία πολύ κομψή εμφάνιση. Γι' αυτό έχω να σου προτείνω μερικά must have κομμάτια από το Zara, τα οποία είναι απαραίτητα για το Σεπτέμβρη και σου εγγυώμαι πως θα τα φοράς μέχρι να αρχίσουν οι κρύες μέρες.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

3 midi φορέματα από το Zara

Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας έχουμε ένα υπέροχο, καφέ, σατινέ, midi φόρεμα, με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι. Το καφέ αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα που έχεις από όλο το καλοκαίρι και είναι ένα υπέρκομψο κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, καθώς κοστίζει μόλις 49,95 € (κωδικός: 7994/973).

Στη συνέχεια έχουμε ένα σε υπέροχο γαλαζοπράσινο χρώμα, με όψη τσαλακωμένου, γιακά με πέτο και μακριά μανίκια. Έχει μπροστινές τσέπες patch, ανοίγματα στα πλάγια και ενσωματωμένη ζώνη. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 9878/159).

Τέλος, στη δεξιά εικόνα βλέπουμε ένα μαύρο midi, πλισέ, αμάνικο φόρεμα, με στρόγγυλη λαιμόκοψη και βάτες. Βρίσκεται στα 29,95 € μόνο (κωδικός: 5039/481).

Zara φόρεμα

Δες ακόμη 3 σικάτα φορέματα από το Zara, για εντυπωσιακές εμφανίσεις άνω των 40 ετών.

Δε θα σε αφήσω έτσι... έχω να σου προτείνω ακόμη τακούνια και μία υπέροχη τσάντα.

Τα φούξια παπούτσια που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα είναι με χαμηλό τακούνι, εξώφρερνα και κλειστά μπροστά. Ταιριάζουν με το καφέ και το μαύρο φόρεμα που σου πρότεινα προηγουμένως και κοστίζουν μόνο 49,95 € (κωδικός: 2241/010)

Για το τέλος άφησα μία τέλεια, δερμάτινη, τσάντα shopper, με διάτρητο σχέδιο στην εξωτερική πλευρά και πλεκτό σχέδιο στα πλάγια. Είναι μαύρη, έχει χειρολαβές και ρυθμιζόμενο-αφαιρούμενο λουρί για πέρασμα χιαστί. Η τιμή της βρίσκεται στα 119 € (κωδικός: 6209/010). Ότι πρέπει για τη δουλειά, και όχι μόνο, ώστε να είσαι η πιο στιλάτη και να χωράει τα πάντα.

Δες ακόμη 5 τσάντες στο Zara, οι οποίες μοιάζουν να κοστίζουν 300 €, αλλά ξεκινάνε από 25,95 €.

Zara αξεσουάρ