Ιδέες για το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων!

Ιδέες για το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων!

Ο χρόνος ως γνωστόν κυλάει σαν νερό και κάπως έτσι για μια ακόμη φορά τα Χριστούγεννα σχεδόν μας χτυπάνε την πόρτα. Όπως λέει και το επίκαιρο τραγούδι «It’s the most wonderful time of the year».

Αν σκεφτούμε όμως την ερώτηση «Τι να αγοράσω για τα αγαπημένα μου άτομα;» ξαφνικά η διάθεση μας αλλάζει από «ζεστή σοκολάτα μπροστά στο στολισμένο δέντρο και το τζάκι» σε ένα χαώδες «δεν προλαβαίνω, λίστες, τρέξιμο, πονοκέφαλο». Μην αγχώνεσαι. Με την παρακάτω λίστα δώρων, θα κλέψεις τις εντυπώσεις με ελάχιστο κόπο!

Sentio Fleece Κουβέρτα Pink Unicorn

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Όλοι έχουμε μία φίλη που λατρεύει το χουχούλιασμα και τις ταινίες! Μία fleece κουβέρτα Unicorn είναι σίγουρα το τέλειο δώρο γι’ αυτή. Διαθέτει κουκούλα με 3D στοιχεία και ζεστές θήκες για τα χέρια.

Sentio Σκουφί με φωτάκια Gingerbread

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Ένα δώρο με cozy χαρακτήρα, που θα λάτρευαν όσοι δίνουν σημασία στο στυλ τους ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Αυτό το σκουφί έχει φωτάκια και τέλειο χρώμα για να τους βάλεις σε χριστουγεννιάτικο mood!

Sentio Diy Ginger Bread House

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Στην φίλη που λατρεύει τη μαγειρική ή τη μαμά σου χάρισε αυτό το κιτ για να κατασκευάσει το δικό της ginger bread house. Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 κουπ πατ και οδηγίες.

Και για να μην ψάχνεσαι σου έχουμε και την ιδανική συνταγή!

Χτυπάμε 300 γρ. ζάχαρης με 225 γρ. βούτυρο στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει το μίγμα!

Ανακατεύουμε 900γρ. αλεύρι γ.ο.χ. με τα υπόλοιπα στερεά συστατικά (1 κ.γ. σόδα, 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 4 κ.γ. τζίντζερ-σκόνη, 4 κ.γ. κανέλα-σκόνη, ενάμιση κ.γ. γαρίφαλο-σκόνη, 1 κ.γ. πιπέρι- τριμμένο και 1 κ.γ. αλάτι) και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε στο μίξερ τα 2 αυγά και στο τέλος 300 γρ. μέλι. Βάζουμε και το μείγμα του αλευριού στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά. Χωρίζουμε σε 4 μέρη το μίγμα και το βάζουμε σε σελοφάν στο ψυγείο να σφίξει. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 3-4 χιλιοστών και κόβουμε με τη βοήθεια του πατρόν τα σχέδια του σπιτιού. Μεταφέρουμε τα κομμάτια σε ταψιά και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12-14 λεπτά. Αφού κρυώσουν με τη βοήθεια Royal icing κολλάμε τα κομμάτια του σπιτιού μεταξύ τους πάνω σε μια βάση ή ένα ξύλο κοπής και διακοσμούμε το σπιτάκι μας με καραμελάκια, marshmallows και κομμάτια σοκολάτας.

2023 Ημερολόγιο Αισιοδοξία

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Σίγουρα θα χαρεί οποιοδήποτε control freak! Κάν’ το λίγο πιο προσωπικό, γράφοντας στην πρώτη σελίδα τις ευχές σου για τον νέο χρόνο, και ακόμα καλύτερα σε διάφορες ημέρες, σελίδες που είναι σημαντικές, μπορείς να γράψεις μια αφιέρωση, μια αστεία ατάκα, να κολλήσεις sticker και πολλά πολλά άλλα, που θα είναι μικρές εκπλήξεις στην πορεία του έτους για τον παραλήπτη του δώρου σου! Με θετικό μήνυμα στο εξώφυλλο, που θα τους εμπνέει για όλο το 2023!

Sentio Ημερολόγιο Christmas Tree

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Η πιο γλυκιά προσμονή για τα Χριστούγεννα είναι εδώ, για να την κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή... στον εαυτό σου! Το ημερολόγιο Christmas Tree Sentio είναι ιδανική επιλογή για όσους λατρεύουν να μετρούν αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα. Κρύψε αν θες μικρά δωράκια μέσα στα κουτάκια, έτσι η αναμονή θα είναι ακόμα πιο όμορφη.

Sentio Κορνίζα Collage για 3 φωτογραφίες

Πρόκειται για ένα δώρο που αποπνέει αγάπη και συναισθηματισμό! Χάρισε στο αγαπημένο σου πρόσωπο αυτό το κάδρο με το ειδικά διαμορφωμένο για φωτογραφίες κολάζ για να διακοσμήσει τον χώρο του. Μπορείς να βάλεις μία φωτογραφία όπου είστε μαζί.

Fitness Tracker Amazfit Bip U Black

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Τo smartwatch Amazfit Bip U Black είναι το ιδανικό δώρο για τους fan της άθλησης! Ένα έξυπνο Fitness Tracker με εξαιρετικά ελαφρύ σχεδιασμό και τετράγωνη κομψή οθόνη HD 1,43". Ζυγίζει μόλις 31 γραμμάρια και επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, το στρες, την αναπνοή και την ποιότητα ύπνου. Με πάνω από 60 ενσωματωμένα sports modes, καλύπτει πλήρως οποιεσδήποτε fitness ανάγκες. Είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα βάθος, ενώ προσφέρει αυτονομία εννιά ημερών, χωρίς να χρειάζεται φόρτιση.

Sentio Βούρτσα Καθαρισμού Προσώπου Mint

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Χάρισε στην beauty addict φίλη τον τρόπο να επιτυγχάνει ένα βαθύ καθαρισμό στο δέρμα της εφάμιλλο των ινστιτούτων ομορφιάς. Αυτή η βούρτσα σε χρώμα της μέντας χρησιμοποιεί μια καινοτόμο και προηγμένη τεχνολογία δονήσεων (6.000 δονήσεις ανά λεπτό). Αυτό το gadgetάκι είναι τέλειο για να αφαιρεί το μακιγιάζ, να καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και να "γιατρεύει" την επιδερμίδα με την βοήθεια των υπερήχων. Κατασκευασμένο από κεφαλή υψηλής ποιότητας σιλικόνης, δεν φθείρεται και αποτελεί έναν εξαιρετικά υγιεινό τρόπο για καθημερινό hands-off καθαρισμό προσώπου.

Hasbro Trivial Pursuit Family Edition

ιδανικό δώρο Χριστουγέννων πλαίσιο

Το τέλειο δώρο για όλη την οικογένεια! Η οικογενειακή εκδοχή του κλασικού Trivial Pursuit ήρθε με νέες ερωτήσεις και ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού για τις πιο ξεκαρδιστικές βραδιές παιχνιδιού στο σπίτι! Αυτή η γρήγορη εκδοχή του κλασικού επιτραπέζιου περιλαμβάνει 400 κάρτες με 2.400 ερωτήσεις σε 2 διαφορετικά σετ από κάρτες: 1 για παιδιά και 1 για ενήλικες. Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του απαντώντας σε ερωτήσεις από 6 διαφορετικές κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Αθλητισμός και Αναψυχή, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση.