Αυτό το τζιν από τα H&M θα το φοράς όλο το χειμώνα

Ταιριάζει με όλα τα looks σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό το τζιν από τα H&M θα το φοράς όλο το χειμώνα

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν της σεζόν, το οποίο θα φοράς όλο το χειμώνα του 2021! Ψηλόμεσο και κομψό, πρόκειται για το παντελόνι που θα λατρέψεις από το πρώτο λεπτό!

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται στην ντουλάπα της ένα παντελόνι που να μπορεί να το φορέσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Θα μπορούσες μάλιστα να το συνδυάσεις και με αυτό το υπέροχο μποτάκι που εντοπίσαμε στα H&M. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

H&M ψηλόμεσο παντελόνι

Το συγκεκριμένο τζιν βγαίνει συνολικά σε τρεις υπέροχες αποχρώσεις ανάλογα με το γούστο της και κοστίζει 29,95€! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Έχουν πάρει «φωτιά» τα H&M με ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι

Σε πωλήσεις τα H&M έχουν πάρει «φωτιά» με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που θα βρεις στη νέα σου συλλογή. Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες και σίγουρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές τα τζιν παντελόνια είναι ένα διαχρονικό κομμάτια και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Για αυτό λοιπόν και όλες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα μας σίγουρα από ένα. Ειδικά, αν αυτό είναι ότι πιο hot στη μόδα.

Το τζιν παντελόνι παντελόνι μπορεί να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους και να δημιουργήσεις απίστευτους συνδυασμούς. Είναι επίσης και μια λύση στο «δεν ξέρω τι να φορέσω».

Λοιπόν, το συγκεκριμένο τζιν ξεπουλάει σαν τρελό στα H&M γιατί όπως θα δείτε και εσείς, έχει λεπτομέρειες που το κάνουν απίστευτο.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο τζιν των H&M

Slim Mom High Ankle Jeans - 29,99 €

Ωστόσο «φωτιά» έχουν πάρει και με αυτή την φούστα, η οποία δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει από την ημέρα που βγήκε στην αγορά.

H&M τζιν ψηλόμεσο παντελόνι

TAGS