Ξεχάστε τις over the knee! Aυτή είναι η νέα μόδα στις μπότες και... μας δίχασε! Εσάς, πως σας φαίνεται;

Ξεχάστε τις over the knee! Aυτή είναι η νέα μόδα στις μπότες και... μας δίχασε! Εσάς, πως σας φαίνεται;

Tις έχεις φορέσει μέσα στον χειμώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

Μέχρι που έφτασαν να αποχρωματιστούν ακόμα και να σκιστούν ή να τρυπήσουν. Οι μπότες τύπου Ugg λέγονται après ski και φτιάχτηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να σε υπερασπιστούν στις πολικές θερμοκρασίες και να σε κρατήσουν ζεστή στα χιόνια. Εσύ βέβαια τις αγαπάς τόσο πολύ που τις φόρεσες και με ήλιο και βροχή για την άνεση που προσφέρουν στα πόδια σου, σε κάθε βήμα. H μαλακή και σούπερ ζεστή, sheepskin επένδυση εσωτερικά είναι που κάνει τις μπότες και μποτάκια αυτού του τύπου τόσο ιδιαίτερα και cozy. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα καλύτερα looks διάσημων Ελληνίδων που πήραν 10' για την χρονιά 2017!

Οι μπότες αυτές όμως εκτός από λάτρεις έχουν και φανατικούς εχθρούς(κοιτάζω αλλού και σφυρίζω τάχα αδιάφορα). Η αλήθεια είναι πως τα μαλακά αυτά παπούτσια φτιάχτηκαν για έναν συγκεκριμένο σκοπό και σίγουρα στο χιονοδρομικό δείχνουν πολύ chic, όμως στην καθημερινή ζωή, αν δεν φορεθούν σωστά, μπορούν κυριολεκτικά να σκοτώσουν την εμφάνιση σου.

Και επειδή δε θέλουμε στεναχωρημένες φατσούλες, σου λέμε πως ναι, υπάρχουν τρόποι να τις φορέσεις και στην πόλη, σε casual χειμωνιάτικα σύνολα με στιλ. Απόφυγε να τις φορέσεις τις ηλιόλουστες μέρες γιατί δείχνουν παράταιρες.

Δείτε επίσης: Στιλάτη επιστροφή στο γραφείο! Τα πιο hot πουκάμισα για να κλέψεις την παράσταση!

Στην αγορά μπορείς να βρεις πολλά ανανεωμένα σχέδια που ταιριάζουν τέλεια με cropped τζιν και δείχνουν περισσότερο πολυτελή.

Τα κορίτσια της μόδας ξέρουν πως να το κάνουν καλά και είναι αυτές ακριβώς που θα μας δώσουν έμπνευση για τα δικά μας outfits με μπότες après ski.

Δείτε τις ωραιότερες ιδέες για να αντιγράψετε!

Δείτε επίσης: Αυτή η απόχρωση στα ρούχα είναι trend για τον χειμώνα 2018 και είναι μια... αηδία και μισή!

bovary.gr