7 shoes trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

7 shoes trends που πρέπει να δοκιμάσεις!

Όπως στη μόδα, έτσι και στις τάσεις στα παπούτσια θα βρεις καινούριες προτάσεις αλλά και πιο παλιές, πoυ έχουν δεχτεί μια πιο μοντέρνα πινέλια. Βελούδο, δέρμα, γούνα, στρας έχουν την τιμητική τους σε ψηλά και χαμηλά τακούνια!

MULES Διαβάστε παρακάτω...

Ή αλλιώς παπούτσια χωρίς φτέρνα! Μπορεί να φαίνονται παλιομοδίτικα αλλά αποτελούν hot τάση του χειμώνα. Θα τα αναδείξεις με μια ψηλόμεση φούστα και ένα κοντό top.

Δείτε ακόμη: Θες να αντιγράψεις την rock αισθητική της fashion blogger Pernille Teisbaek! Η fashion editor του Youweekly.gr σου προτείνει!
SLIPPERS

Τα έχουν λατρέψει οι designers και οι fashion bloggers. Όχι άδικα! Είναι άνετα ,τα ιδιαίτερα υλικά και τα κεντήματα τα απογειώνουν, ενώ ταιριάζουν ιδανικά με cropped παντελόνια και jean.

ΓΟΒΕΣ

Είναι πάντα πρώτες στη λίστα των αγορών μας. Τις φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με jean αλλά και με φορέματα. Φέτος θα τις βάλεις με κοντά καλτσάκια για ένα πιο sexy look.

ΜΕ ΜΠΑΡΕΤΑ

Οι θρυλικές Mary Jane επανακάμπτουν. Με τον vintage χαρακτήρα τους δημιουργούν ρετρό σύνολα, με αέρα άλλης εποχής!

Δείτε ακόμη: Το σακάκι της Άνοιξης είναι oversized! Ότι καλύτερο μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου αυτή τη στιγμή...

ANKLE BOOTS

Τα μποτάκια που σταματούν στο ύψος του αστραγάλου γίνονται φέτος αντικείμενο συζήτησης. Έχουν χρώμα, φινέτσα και στυλ. Ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα θα βάλει μια pop πινελιά στο outfit σου.

SOCK BOOTS

Τα λάνσαρε πρώτος ο Kanye West και αγαπήθηκαν αμέσως. Τα μποτάκια-κάλτσα είναι εκκεντρικά και απαιτούν καλλίγραμμες γάμπες για να αναδειχτούν.

ΑΡΒΥΛΑΚΙΑ

Επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο με ένα διακριτικό φρεσκάρισμα – στολίζονται με patches ενώ τα σατέν κορδόνια τους «δένουν» ιδανικά με το βελούδο. Απόφυγε το μαύρο χρώμα και επένδυσε σε γήινους τόνους.