Αυτό είναι το πιο hot trend για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το τολμήσεις;

Αυτό είναι το πιο hot trend για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το τολμήσεις;

To καλοκαίρι αρχίζει να φαίνεται στην άκρη το τούνελ και οι χοντρές ρίγες είναι στυλιστικός µονόδροµος για να το υποδεχτούµε όπως του αρµόζει… µε κοµψό και απόλυτα γεωµετρικό τρόπο!

∆εν µας ενδιαφέρει αν είναι οριζόντιες, κάθετες ή διαγώνιες. Είναι και πάλι στη µόδα και αυτό είναι το µόνο που πρέπει να γνωρίζουµε.Διαβάστε παρακάτω...

Το κατεξοχήν καλοκαιρινό µοτίβο, το οποίο είναι συνυφασµένο µε τη µαρινιέρα, φέτος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα µεγαλύτερα catwalks του πλανήτη. Οι λεπτές ρίγες µπορεί να είναι πιο σοφιστικέ και διακριτικές αλλά για την νέα σεζόν φαντάζουν παρωχηµένες.

Δείτε ακόμη: Σατέν, δέρμα και δίπατη σόλα είναι η φετινή μόδα για τα παπούτσια! Απογείωσε στυλιστικά την εμφάνιση σου!

Αντίθετα, οι µεγάλες πολύχρωµες γραµµές είναι πιο «παιχνιδιάρικες», διασκεδαστικές και απενεχοποιούν τα µεγάλα µοτίβα, βάζοντάς τα ξανά στο παιχνίδι της κοµψότητας. Τόλµησε να συνδυάσεις και δύο διαφορετικά stripe prints µεταξύ τους, δηµιουργώντας έναν mix&match συνδυασµό, ανάλαφρο και stylish. Σε γήινες, αλλά και έντονες κόκκινες, µπλε και κίτρινες αποχρώσεις, οι ρίγες θα σε οδηγήσουν σε ένα καλοκαίρι γεµάτο φαντασία, ένταση, ζωή, διασκέδαση… µε τον πιο ευθύ τρόπο! Have fun!

ΤΙP: Tα αξεσουάρ µε ρίγες έχουν έναν pin up χαρακτήρα και θα προσθέσουν µια νεανική πινελιά σε κάθε σου εµφάνιση.