Η σύγχρονη Σταχτοπούτα φοράει μποτάκι!

Όταν το "γοβάκι" θεωρείται πια παρελθόν!

Η σύγχρονη Σταχτοπούτα φοράει μποτάκι!

Όταν το "γοβάκι" θεωρείται πια παρελθόν!

Πράγματι η σύγχρονη ηρωίδα, δε φοράει γοβάκια αλλά μποτάκια, τα οποία τη συνοδεύουν από το πρωί ως το βράδυ, σε κάθε της βήμα!

Δείτε επίσης: Αυτό το Nostalgic Ηair Trend του '90 είναι και πάλι στην μόδα!

Και θα σκεφτείς, δύσπιστε άντρα αναγνώστη:

"Βέβαια, μη σας πλασάρουν μια νέα τάση οι σχεδιαστές, αμέσως να την καταπιείτε αμάσητη -σαν γλάροι- και να την υιοθετήσετε!"

Θα σου πω τότε όμως και γω στον αντίποδα πως "είσαι βαθιά νυχτωμένος" αφού τα πράγματα, σπάνια είναι όπως δείχνουν.

Δείτε επίσης: Βelt bag: Το νέο trend που ήρθε για να μείνει! Πως να το φορέσεις σωστα!

Τι εννοώ;

Οτι η γυναίκα για να αποδεχτεί μια αλλαγή -οποιαδήποτε- πρέπει πρώτα να αναγνωρίσει τη χρηστικότητά της!

Το να βάλει λοιπόν ένα μποτάκι που παραπέμπει στο άρβυλο που φορούσες στο στρατό και καταπίεζε το πέλμα σου, με ψηλή κάλτσα ως το γόνατο, της χαρίζει άνεση, αφού δεν ισορροπεί σε μερικούς πόντους και ταυτόχρονα δυναμισμό, μιας και είναι πια φεμινίστρια και αναρχοαυτόνομη! Ή "τέλος πάντων" σε αυτό το προφίλ στοχεύει!

Από την άλλη, το να πάει σ' ένα επαγγελματικό ραντεβού απογευματινού τύπου, μ' ένα μποτάκι σε μοτίβο animal print, είναι η κομψή πλην εύκολη λύση, σε μια καθημερινότητα που τρέχει με ταχύτητα φωτός!

Όσο για τις πιο ρομαντικές κορασίδες, αυτές που στην θέα μουσελίνας, δαντέλας, βελούδου κλπ παθαίνουν μικροεγκεφαλικά και δονείται ο ψυχισμός τους, εκείνες θα προσαρμόσουν την τάση στα γούστα τους, επιλέγοντας ένα λιγότερο passepartout μποτάκι, το οποίο ενδεχομένως να έχει διαφάνειες, κοψίματα και να φοριέται -ιδανικά- με χαμηλά τρυπητά καλτσάκια!

Δείτε επίσης: Nike: Τα αθλητικά που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ! We love them!

Σε κάθε περίπτωση, τα μποτάκια ήρθαν για να μείνουν και θα σε παρακαλούσα να μην είσαι απόλυτος στη θέση σου γι' αυτό το trend, μιας και κατά καιρούς οι φίλες και γνωστές σου, σου έχουν "επιβάλλει" χειρότερες εμφανίσεις τους, όπου το υπόδημα "έβγαζε μάτι"!

Πότε;

Όταν -για παράδειγμα- φορούσαν τις γούνινες μπότες -τύπου apres ski- και ωρυόσουν πως δεν παίρνει θέση η Φιλοζωική!