Zara: Αυτό το τζιν παντελόνι κάνει «σκόνη» τα κλασσικά κομμάτια! Το βρίσκεις σε τρία χρώματα!

Με την τιμή του θα πάθεις πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το τζιν παντελόνι κάνει «σκόνη» τα κλασσικά κομμάτια! Το βρίσκεις σε τρία χρώματα!

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα Zara κάνει «σκόνη» όλα τα κλασσικά κομμάτια που βλέπουμε στον δρόμο. Το βρίσκεις στα καταστήματα σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Αν είσαι και εσύ λάτρης των extreme αυτό το στιλ πρόκειται να το λατρέψεις. Δεν έχει το κλασσικό κόψιμο που βλέπουμε στα τζιν και έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Ξεκινάει σε skinny style και καταλήγει με τελείωμα καμπάνα στην γάμπα.

Πρόκειται για το τζιν με κανονική μέση από ελαφρώς ελαστικό ύφασμα για μεγαλύτερη άνεση, το οποίο έχει πέντε τσέπες και όψη ξεβαμμένου. Το κάτω μέρος σε όψη καμπάνας με τελειώματα χωρίς ραφές και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Θα το βρεις όπως το βρήκαμε και εμείς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara στην στήλη με τα τζιν παντελόνια και κοστίζει μόνο 19,95 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Συνδύασε το με αυτό το ολόλευκο πουλόβερ και είσαι έτοιμη να "λάμψεις".

Zara παντελόνι

Τζιν καμπάνα

Μαύρο jean

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι είναι από δέρμα και "διαγράφει" τα τζιν! Κοστίζει 19,95 ευρώ!

Αυτό το παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara είναι από δέρμα και "διαγράφει" όλα τα τζιν. Βγαίνει σε άλλα δυο χρώματα και κοστίζει 19,95 ευρώ.

Αν είναι από τις γυναίκες που έχει βαρεθεί τα απλά τζιν, που βρήκαμε ένα παντελόνι για να κάνεις μια αλλαγή που θα σου αρέσει πολύ.

Κάνοντας έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το κολάν παντελόνι που θα λατρέψεις. βγαίνει σε ακόμη δυο χρώματα, μπορντό και πράσινο σκούρο.

Πρόκειται για το κολάν με κανονική μέση και κρυφό φερμουάρ στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πλάι με μεταλλικό φερμουάρ.

Zara: Αυτή η δερμάτινη φούστα είναι η απόλυτη τάση φέτος τον χειμώνα! Θα την βρεις λιγότερο από 30 ευρώ!

undefined

undefined

undefined

Zara: Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή το θέλουν όλες! Έχει κοσμήματα στο πλάι...

Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara το θέλουν σίγουρα όλες! Έχει κοσμήματα στο πλάι και είναι θαύμα!

Η νέα συλλογή του Zara σίγουρα δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου! Ένα ακόμα κομμάτι που μας ενθουσίασε ήταν αυτό το μαύρο κολάν που είναι στολισμένο με στρας στην άκρη!

Zara: 3+2 τσάντες που δεν θα βγάζεις από πάνω σου! Τώρα είναι και σε προσφορά!

Είναι το απλό και συγχρόνως must κομμάτι που κάθε γυναίκα που πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Κατάλληλο για πρωινές αλλά και απογευματινές εμφανίσεις, αυτό το κολάν σίγουρα τα "σπάει"!

Κοστίζει μόνο 19,95 και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί. Δώσε λοιπόν βάση και ετοιμάσου να βγεις για ψώνια γιατί αυτό το παντελόνι δε γίνεται να το χάσεις!

zara κολάν

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με sneakers ή μποτάκια και oversized πουλόβερ για μία πιο πρωινή εμφάνιση. Μη διστάσεις ωστόσο να το βάλεις και με πιο βραδινά ρούχα και να λάμψεις στη νυχτερινή σου έξοδο!

μαύρο παντελόνι

Θα το βρεις στο online store του Zara μόνο με 19,95!

παντελόνι με στρας