Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το πιο κλασικό τζιν παντελόνι! Αυτό που έχει στα γόνατα το λατρεύουν όλες οι γυναίκες!

Εσύ ακόμη να το βάλεις στην ντουλάπα σου;

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το πιο κλασικό τζιν παντελόνι! Αυτό που έχει στα γόνατα το λατρεύουν όλες οι γυναίκες!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πιο κλασικό τζιν παντελόνι και αυτό που έχει στα γόνατα του το λατρεύουν όλες σχεδόν οι γυναίκες.

Η ηθοποιός επιλέγει να φοράει ρούχα που κολακεύουν την σιλουέτα της, ενώ ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν στην μόδα.

Σε μια από τις αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να φοράει ένα πολύ εντυπωσιακό παντελόνι, το οποίο είναι σταθερή αξία στην ντουλάπα των γυναικών.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με σκισίματα στα γόνατα, το οποίο βρίσκεται στην μόδα εδώ και πολλά χρόνια. Η Αθηνά Οικονομάκου, λατρεύει και τα παπούτσια και αυτά που φοράει συνέχεια θα τα βρεις 100 ευρώ.

Αθηνά Οικονομάκου παντελόνι τζιν

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το παντελόνι δεν βγάζει από πάνω της! Το έβαλε 3 φορές συνεχόμενα...

Αυτό το παντελόνι η Αθηνά Οικονομάκου δεν το βγάζει από πάνω της! Το έβαλε 3 φορές συνεχόμενα και έχουμε ντοκουμέντα!

Η Αθηνά, δεν φοβάται να πειραματιστεί με το look της και να κάνει εμφανίσεις που δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να αναδειχτούν. Έτσι λοιπόν, και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Αθηνά Οικονομάκου: Στο αεροδρόμιο με τον γιο της! Πού πήγαν;

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε παντελόνι από την συλλογή της και το συνδύασε σούπερ σικάτα ώστε να φορεθεί από καλοκαίρι μέχρι και φθινόπωρο! Δείτε τις εμφανίσεις της και πάρτε ιδέες:

https://www.instagram.com/p/B2cOaELItwG/

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις σε μισή τιμή!

Εσύ, ακόμα να το αποκτήσεις; Η Αθηνά Οικονομάκου για μια ακόμα φορά έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στο Instagram! Η κούκλα ηθοποιός, με σούπερ στιλάτη εμφάνιση, κέρδισε τις εντυπώσεις και εμείς καρφωθήκαμε στο παντελόνι της!

Αθηνά Οικονομάκου: Πόζαρε με το μπουρνούζι της και προκάλεσε «ταραχές»! Αντέχετε να την δείτε;

Ψάξαμε λοιπόν να το βρούμε και ανακαλύψαμε ότι αν και είναι από την καλοκαιρινή της συλλογή, φοριέται άνετα και τώρα το φθινόπωρο! Μάλιστα πλέον το παντελόνι που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου κοστίζει από 160, 80 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε αυτό το παντελόνι και έκανε την ανατροπή! Είναι σε έκπτωση...