New in στα Zara αυτό το slouchy παντελόνι - Δεν είναι τζιν αλλά έχει ήδη ξεπουλήσει

Με την εφαρμογή του θα ξετρελαθείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
New in στα Zara αυτό το slouchy παντελόνι  - Δεν είναι τζιν αλλά έχει ήδη ξεπουλήσει

Νέα κομμάτια ενδυμάτων αλλά και υποδημάτων έχει κυκλοφορήσει το Zara λίγο πριν υποδεχτούμε την Άνοιξη. Στα new in, μάλιστα, υπάρχει αυτό το sloychy παντελόνι που με την εφαρμογή του θα ξετρελαθείς. Μπορεί να μην είναι ένα κλασικό τζιν που είναι ένα βασικό κομμάτι για την ντουλάπα μας, ωστόσο έχει ήδη ξεπουλήσει.

Όταν πηγαίνουμε για ψώνια πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές και να αγοράζουμε με ηρεμία. Το καλό είναι να μην επιλέγουμε συνέχεια τα ίδια. Και τι εννοώ με αυτό; Συνήθως ψωνίζουμε safe κομμάτια, δηλαδή κλασικά τζιν παντελόνια, πουλοβεράκια κλπ.

Κάνε τουλάχιστον μια φορά την διαφορά και επέλεξε ένα άκρως αντίθετο παντελόνι από εκείνα που φορά και θα δεις που θα αλλάξει μαζί με το στιλ σου και η διάθεση σου, καθώς θα ανανεωθείς. Στα Zara θα βρεις το κατάλληλο παντελόνι για να το κάνεις αυτό.

Το ψηλόμεσο slouchy παντελόνι, με πιέτες μπροστά σε λιλά ανοιχτό χρώμα, έχει ήδη ξεπουλήσει παρόλο που βρίσκεται στα new in κομμάτια της αγαπημένης μας αλυσίδας. Κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ.

ΤΖΙΝ Z1975 AUTHENTIC SLOUCHY

Zara ρούχα

slouchy παντελόνι

Απίστευτες προσφορές έχουν ξεκινήσει στα καταστήματα Zara κι εμείς στο Youweekly.gr σου βρήκαμε κάποια καλοκαιρινά μπλουζάκια με στάμπες που σίγουρα θα τα φορέσεις και την Άνοιξη. Μπορείς να τα συνδυάσεις άνετα με το slouchy παντελόνι σου.Το πιο σημαντικό είναι πως είναι άκρως οικονομικά αφού κοστίζουν μέχρι 6 ευρώ.

Τι είναι τα slouchy παντελόνια

Το slouchy παντελόνι, είναι φαρδύ και ελαφρώς στενό στους αστραγάλους. Είναι άνετο, στυλάτο και η τέλεια επιλογή για εσάς που έχετε βαρεθεί το skinny jean σας.

Πως να τα φορέσεις

Για μια κομψή πρωινή εμφάνιση συνδύασε το slouchy παντελόνι σου με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ουδέτερη απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look με μία φαρδιά ζακέτα, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό και μια oversized snake print (faux φυσικά) τσάντα.

Στη βραδινή σου έξοδο φόρεσε το slouchy παντελόνι με ένα αμάνικο top και από μέσα ένα δαντελένιο σουτιέν και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας κι ένα crossbody τσαντάκι.

TAGS