Ανάρπαστο το δερμάτινο πουκάμισο/ζακέτα των Zara - Μόλις έφτασε στις βιτρίνες

Βρήκαμε το top item της νέας συλλογής

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ανάρπαστο το δερμάτινο πουκάμισο/ζακέτα των Zara - Μόλις έφτασε στις βιτρίνες

Έχουν αρχίσει και γίνονται παραλαβές των νέων συλλογών στα καταστήματα και ένα από τα κομμάτια που μόλις έφτασε στις βιτρίνες των Zara έχει γίνει ήδη ανάρπαστο! Αναφερόμαστε, φυσικά, σε ένα συγκεκριμένο δερμάτινο πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί και σαν ζακέτα.

Το συγκεκριμένο fashion item έχει ένα μοναδικό χρώμα, το χρώμα της σκουριάς, και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το φανταζόμαστε να ταιριάζει υπέροχα και με τζιν παντελόνι ως πουκάμισο αλλά και με ένα t-shirt από μέσα με στάμπα.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ-ΖΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ZARA - ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ

Zara πουκάμισο

MARSALA - 0190/021

Overshirt με γιακά και μακρύ μανίκι. Τσέπες στα πλάγια και τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara ζακέτα

ΣΥΝΘΕΣΗ

EΞΩTEPIKO

100% ΔΕΡΜΑ ΑΡΝΙΟΥ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Zara νέα συλλογή 2020

Είναι συγκλονιστικό κομμάτια και ανέρχεται στα 129€ αφού μιλάμε για καθαρό δέρμα!

Ωστόσο, για να ξέρεις, δεν είναι το μόνο κομμάτι που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara. Όπως έγινε γνωστό και πριν από λίγες ώρες έχει ήδη δημιουργηθεί μια τεράστια λίστα αναμονής για ένα ζευγάρι παπούτσια. Είναι η τελευταία τάση της μόδας - μια τάση που επανήλθε από το παρελθόν - και όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις μας φέτος. Δες εδώ το παπούτσι που έχει λίστα αναμονής στα καταστήματα Zara!

TAGS