Παραμυθένια η τσάντα καλάθι στα Zara - Με πέρλες η χειρολαβή

Άκρως καλοκαιρινή και στιλάτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραμυθένια η τσάντα καλάθι στα Zara - Με πέρλες η χειρολαβή

Άκρως καλοκαιρινή είναι αυτή η τσάντα που πρόκειται να σε εντυπωσιάσει και θα την βρεις σε όλα τα καταστήματα των Zara. Έχει σχήμα καλαθιού και οι λεπτομέρειες στη χειρολαβή, ειδικά με τις πέρλες την κάνουν παραμυθένια. Θα την ερωτευτείς με την πρώτη ματιά.

Αν θέλεις να βάλεις στην προσωπική σου συλλογή μια εντελώς διαφορετικά τσάντα, από όλες αυτές τις κλασικές μαύρες ή τα τσαντάκια που έχεις, τότε αυτή είναι η κατάλληλη. Θα γίνει η αγαπημένη σου για τις all day εμφανίσεις, ενώ γιατί όχι να την κρατήσεις και στις βραδινές σου βόλτες.

Πρόκειται λοιπόν για την τσάντα σε σχήμα καλαθιού σε φυσικό χρώμα. Κατασκευασμένη από φυσικά υλικά. Έχει πλεκτό εξωτερικό μέρος από καλάμι και στην χειρολαβή λεπτομέρεια με πέρλες. Λουρί ώμου με χρυσαφί αλυσίδα και εσωτερική αφαιρούμενη τσάντα από σατινέ ύφασμα με κλείσιμο με σούρα.

Έρχεται από την νέα συλλογή των Zara για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και κοστίζει 35,95€. Μπορείς να την αγοράσεις να σημειώσουμε και διαδικτυακά από το online τους κατάστημα.

Αυτή είναι η τσάντα καλάθι των Zara

Zara τσάντες

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO

  • ΧΕΡΟΥΛΙ 100% ΑΚΡΥΛΟΝΙΤΡΙΛΙΟ-ΒΟΥΤΑΔΙΕΝΙΟ-ΣΤΥΡΕΝΙΟ
  • ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 100% ΨΑΘΑ
  • ΛΟΥΡΙ ΩΜΟΥ 100% ΣΙΔΗΡΟΣ

Συνδύασε την με αυτό το φόρεμα που θα βρεις επίσης σε όλα τα καταστήματα των Zara. Το καλοκαίρι του 2020 φαίνεται πως θα είναι φουλ ανατρεπτικό στις εμφανίσεις μας αφού προστάζει ασύμμετρα φορέματα, με διάφορα κοψίματα στο λαιμό και αποχρώσεις πολύ ζωηρές και έντονες. Ρίχνοντας μια ματιά στο eshop των Zara βρήκαμε το πιο περίεργο και οικονομικό φόρεμα για την καθημερινότητα σου, το οποίο ταιριάζει άψογα με την τσάντα καλάθι. Μπορείς με αυτό το συνδυασμό να δημιουργήσεις την πιο hot καλοκαιρινή εμφάνιση.

TAGS