Απίστευτο το πουκάμισο με ύφασμα lyocell στα Stradivarius

Το φοράς και σαν πανωφόρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο το πουκάμισο με ύφασμα lyocell στα Stradivarius

Κάνοντας μια γύρα στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius έπεσα πάνω σε ένα απίστευτο πουκάμισο που είναι άκρως Ανοιξιάτικο. Πρόκειται για το πουκάμισο λοιπόν με ύφασμα loycell, το οποίο μπορεί να φορεθεί και σαν πανωφόρι στο t-shirt σου.

Το χρώμα του είναι μοναδικό για αυτό και μόλις το δεις σου έρχονται κατευθείαν στο μυαλό καλοκαιρινές και ηλιόλουστες αναμνήσεις. Φόρεσε το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή την τζιν φούστα σου, λευκό μπλουζάκι, ένα ζευγάρι sneakers και είσαι έτοιμη.

Έχοντας πλέον μπει επίσημα στην Άνοιξη και με την αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, ήρθε η ώρα να κάνεις μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου. Βγάλε ότι πολύ χειμωνιάτικο και βάλε τα πιο φωτεινά σου ρούχα. Μάλιστα, καλή αρχή για να το κάνεις αυτό, είναι το πουκάμισο που σου προτείνω.

Κοστίζει 25,99€ και θα γίνει αγαπημένο κομμάτι της προσωπικής σου συλλογής ρούχων. Βγαίνει σε παστέλ πράσινο χρώμα.

Μακρύ overshirt από ύφασμα lyocell

πουκάμισο Stradivarius

Τόλμησε να το φορέσεις και με αυτά τα πέδιλα από τα Stradivarius που έχουν το χρώμα που δεν θα βγάζεις από πάνω σου. Έχουν το πιο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο χρώμα που θα λατρέψεις και θα το φοράς πρωί βράδυ.

Τι είναι το lyocell ύφασμα;

Είναι κατασκευασμένο από φυτά χαρτοπολτούευκάλυπτος. Βασίζεται στην αρχή αλληλεπίδρασης στερεάς φάσης κυτταρίνης με Ν-μεθυλομορφολίνη-Ν-οξείδιο, το οποίο θεωρείται οργανικός κρυσταλλικός διαλύτης. Δεν δημιουργεί επιβλαβείς ουσίες και καθιστά δυνατή τη φθηνή και γρήγορη διαδικασία παραγωγής.

Η διάλυση της κυτταρίνης σε Ν-μεθυλομορφολίνη-Ν-οξείδιο συμβαίνει ως αποτέλεσμα της διαδικασίας διαλυτοποίησης, η οποία είναι φυσικής φύσης, όπως και η υπόλοιπη παραγωγή: πήξη, χύτευση και ξήρανση. Όλα τα στάδια της παραγωγής δεν έχουν ουσιαστικά καθόλου απορρίμματα.

Προφανώς, το lyocell είναι προϊόν μιας νέας γενιάς, υποαλλεργικών και φιλικών προς το περιβάλλον ινών, η παραγωγή των οποίων δεν βλάπτει τη φύση και το περιβάλλον.