Για all day εμφανίσεις η STAR WARS μπλούζα με διαστημόπλοια στα Pull&Bear

Θα πάθεις τρέλα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για all day εμφανίσεις η STAR WARS μπλούζα με διαστημόπλοια στα Pull&Bear

Πρόκειται να τρελαθείς μόλις δεις αυτή την μπλούζα των Pull&bear. Μπορεί να σου φαίνεται πιο «παιδική», ωστόσο μπορεί να φορεθεί άψογα με όλα και από όλες τις ηλικίες. Έχει στάμπα του STAR WARS με διαστημόπλοια και είναι για all day εμφανίσεις.

Το «κλειδί» για να έχει πάντα στιλ είναι σίγουρα και τα μπλουζάκια με φράσεις και λογότυπα, που συνήθως αγοράζουμε με μοναδικό σκοπό να μας “βολέψουν” στην καθημερινότητα μας. Επίσης σίγουρο είναι πως μένει στην ντουλάπα μας μέχρι να αποφασίσουμε πως να το φορέσουμε για να μην φανεί πολύ απλό ή πολύ «σχολικό».

Ωστόσο, εγώ πιστεύω πολύ στην δύναμη των basics. Για αυτό και σου προτείνω να αγοράσεις την μπλούζα με την στάμπα με το λογότυπο της επιτυχημένης ταινίας STAR WARS, με διαστημόπλοια. Μάλιστα, είναι μαύρη και ταιριάζει με ακόμη περισσότερα ρούχα σου.

Επίσης είναι JOIN LIFE Care for fiber με 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Μπλούζα STAR WARS με διαστημόπλοια 12.99 €

STAR WARS μπλούζα Pull&Bear

Πως να φορέσεις με στιλ την μπλούζα από τα Pull&Bear

  • Θέλετε να κάνετε ένα rock casual πρωινό ντύσιμο; Φορέστε ένα τζιν κολλητό με ένα μποτάκι, σακάκι για πανωφόρι, είναι ο τέλειος συνδυασμός για τη πρωινή σας βόλτα ή ακόμα και για δουλειά..
  • Δερμάτινο παντελόνι θα αναδείξει τη rock σας πλευρά με ένα αρβυλάκι ή ακόμα και με τα sneakers σας, δέστε στη μέση σας ένα καρό πουκάμισο και από πάνω φαρδύ παλτό..
  • Για τις βραδινές σας εξόδους έχετε σκεφτεί τη φούστα sequin ή tutu να τη συνδυάσετε με ένα t-shirt με στάμπα; Και όμως είναι το πιο εντυπωσιακό ντύσιμο για βραδινή έξοδο, με καλσόν τρυπητό ή με σχέδια και γόβα η μπότα ψηλή μέχρι το γόνατο; Πάντα να κρατάτε μια fashionable τσάντα για να κάνετε τη διαφορά στο style.
TAGS