Ορθογώνια γυαλιά ηλίου στα Bershka μόνο για...τολμηρές - Είναι στο πιο φωτεινό χρώμα

Εσύ θα τα φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ορθογώνια γυαλιά ηλίου στα Bershka μόνο για...τολμηρές - Είναι στο πιο φωτεινό χρώμα

Θα πάθεις πλάκα με το που δεις τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου των Bershka. Είναι στο πιο φωτεινό χρώμα και τα φοράνε μόνο οι... άκρως τολμηρές, λόγω του απίθανου στιλ τους. Ενώ, συνδυάζονται δύσκολα, αφού πρέπει να τα υποστηρίζει το look σου.

Τα περίεργα μεγέθη και χρώματα φέτος είναι απόλυτο trend στα γυαλιά ηλίου. Βλέπουμε να έχουν βγει στις νέες κολεξιόν μεγάλων οίκων και αλυσίδων, στιλ που είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά δύσκολα στο να τα φορέσεις.

Στα Bershka σου βρήκα ένα από αυτά τα ζευγάρια. Είναι σε λαχανί χρώμα και έχουν χοντρό κοκάλινο σκελετό, ενώ το σχήμα τους είναι ορθογώνιο. Μάλιστα, η τιμή τους είναι αδιανόητη, αφού κοστίζουν μόνο 9,99 €.

Μόνο για τολμηρές ωστόσο είναι και αυτά τα δυο ζευγάρια πέδιλα. Απέχουν από τα συνηθισμένα που βλέπουμε στις περισσότερες βιτρίνες των καταστημάτων. Δείτε τα εδώ.

Αυτά είναι τα ορθογώνια γυαλικά ηλίου των Bershka... μόνο για τολμηρές

Φλούο γυαλιά ηλίου - 9.99

Bershka ορθογώνια γυαλιά ηλίου

Πως να διαλέξεις τα κατάλληλα γυαλιά για το πρόσωπο σου

Στρόγγυλο πρόσωπο

Αν το πλάτος και το μάκρος του προσώπου είναι σχεδόν ίδια, το πηγούνι μικρό και στρογγυλοπό χωρίς γωνίες και η γραμμή των μαλλιών επίσης στρόγγυλη, τότε έχεις στρόγγυλο πρόσωπο. Σκοπός σου, λοιπόν, θα πρέπει να είναι να μακρύνεις το πρόσωπό σου οπτικά. Γι’ αυτό, διάλεξε γυαλιά με σκούρο σκελετό. Αυτά στενεύουν το πρόσωπο και το κάνουν πιο οβάλ. Ακόμη, επίλεξε έναν σκελετό που το πλάτος να είναι μεγαλύτερο από το ύψος του.

Οβάλ πρόσωπο

Εάν τo πηγούνι σου είναι στρογγυλό και τα ζυγωματικά το πιο πλατύ σημείο του προσώπου, ενώ το μέτωπό σου λίγο πιο μεγάλο από το σαγόνι σου, τότε διαθέτεις οβάλ πρόσωπο. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να προσέξεις να μην χαλάσεις τις αρμονικές αναλογίες του. Ο σκελετός των γυαλιών σου θα πρέπει να είναι τόσο πλατύς όσο το πρόσωπό σου ή λίγο πιο πλατύς. Βεβαιώσου ότι το πάνω μέρος του σκελετού είναι σε ευθεία γραμμή με τα φρύδια σου

Τετράγωνο πρόσωπο

Τετράγωνο πρόσωπο Όταν το πλάτος και το ύψος είναι σχεδόν ίδια, τα ζυγωματικά, το σαγόνι και το μέτωπο έχουν όλα το ίδιο πλάτος, ενώ η γραμμή των μαλλιών είναι σχεδόν ίσια, το πρόσωπό σου μπορεί να χαρακτηριστεί ως τετράγωνο. Ο σκοπός σου, λοιπόν, θα πρέπει να είναι να κάνεις τις έντονες γωνίες του προσώπου σου να φαίνονται πιο «απαλές» και να ισορροπήσεις οπτικά τις διαστάσεις του προσώπου. Επομένως, θα πρέπει να διαλέξεις γυαλιά, των οποίων το πλάτος είναι ίδιο με το πλάτος του προσώπου σου, οβάλ και στρόγγυλα γυαλιά, πολύχρωμα ή και χωρίς σκελετό.

Ορθογώνιο πρόσωπο

Ορθογώνιο πρόσωπο Το πρόσωπό σου είναι ορθογώνιο εάν αυτό είναι πιο μακρύ από ότι πλατύ και τα ζυγωματικά, το σαγόνι και το μέτωπο είναι όλα ίδιο πλάτος. Επίσης, εάν το σαγόνι σου είναι μεγάλο και κάνει γωνία, ενώ η γραμμή των μαλλιών είναι σχεδόν ίσια. Εφόσον διαθέτεις αυτό το σχήμα, πρόσεξε ώστε να πάρεις εκείνα τα γυαλιά που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο. Άρα, διάλεξε μεγάλα γυαλιά. Προτίμησε λεπτούς σκελετούς που να ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματός σου. Μπορείς ακόμη να φορέσεις γυαλιά με μεγάλο και με στρόγγυλο σκελετό.

Τρίγωνο πρόσωπο

Τριγωνικό πρόσωπο Αυτό το σχήμα προσώπου είναι κάπως πιο μακρύ από ότι πλατύ, το πηγούνι είναι πλατύ και τετράγωνο και τα ζυγωματικά με το μέτωπο στενά. Γενικά αυτό το πρόσωπο «στενεύει» προς τα πάνω. Σε περίπτωση που έχεις το συγκεκριμένο σχήμα, προσπάθησε να δώσεις την εντύπωση ότι το πάνω μέρος του προσώπου σου είναι πιο πλατύ. Διάλεξε γυαλιά με έναν μακρύ και μεγάλο σκελετό. Μερικά στιλ γυαλιών που σου ταιριάζουν- γάντι είναι τα στρόγγυλα χωρίς όμως φωτεινά στοιχεία, ή χωρίς σκελετό.

TAGS