11 ευρώ κάτω το φούξια κρουαζέ φόρεμα από τα Pull&Bear

Ιδανικό για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
11 ευρώ κάτω το φούξια κρουαζέ φόρεμα από τα Pull&Bear

Αυτό το πανέμορφο κρουαζέ φούξια φόρεμα που βρήκαμε στα καταστήματα του Pull&Bear, βρίσκεται σε μοναδική προσφορά και μπορείς να το βρεις, 11 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία, για ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.

Το καλοκαίρι έφτασε και γι΄αυτό πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσεις τις αγορές σου, προκειμένου να έχεις στην ντουλάπα σου τα πιο ξεχωριστά κομμάτια που θα σε κάνουν να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Το συγκεκριμένο φόρεμα που σου βρήκαμε αποτελεί μία τέλεια λύση για τις βραδινές σου εμφανίσεις και βρίσκεται σε τρομερή έκπτωση! Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο!

Μιας και θα επισκεφθείτε τα Pull&Bear, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο ντένιμ τζάκετ που θα σας ξετρελάνει. Δείτε εδώ την τιμή του!

κρουαζέ φόρεμα Pull&Bear

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και για λίγες μόνο μέρες, μπορείς να βρεις το κρουαζέ αυτό φόρεμα μόνο με 11,49€. Κάντο δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Pull&Bear, όπου θα βρεις το φούξια κρουαζέ φόρεμα

Η Pull&Bear ξεκινάει το 1991 με καθαρά διεθνή χαρακτήρα και με σκοπό να ντύνει νέους που είναι δραστήριοι και κοινωνικοί στον περίγυρό τους κι έχουν κοινωνικές σχέσεις μεταξύ τους. Νέοι που ντύνονται χαλαρά, αποφεύγοντας τα στερεότυπα και που θέλουν να αισθάνονται ωραία με αυτά που φοράνε. Για εκείνους, η Pull&Bear χρησιμοποιεί τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις αναμειγνύοντάς τις με τις επιρροές της μόδας των αστικών κέντρων και των club και τις επανερμηνεύει με δικό της στυλ για να τις μεταμορφώσει σε άνετα και ευκολοφόρετα ενδύματα, που διατίθενται πάντα στις καλύτερες τιμές.

Η Pull&Bear εξελίσσεται παράλληλα με τον πελάτη της και παρακολουθεί πάντα τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά κινήματα και τις τελευταίες καλλιτεχνικές ή μουσικές τάσεις. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται όχι μόνο στα σχέδιά της, αλλά και στα καταστήματα. Εμπνευσμένη από τη μυθική καλιφορνέζικη πόλη του Παλμ Σπρινγκς, η ανανέωση των προσφερόμενων ειδών είναι συνεχής. Δύο φορές την εβδομάδα, όλα τα καταστήματα παντού παραλαμβάνουν νέο εμπόρευμα.

TAGS