Απόλυτος "έρωτας" το ψηλόμεσο τζιν από τα ZARA

Απαραίτητο για τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απόλυτος

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που το εντοπίσαμε στη νέα συλλογή του καταστήματος ZARA, μας έχει πιάσει απόλυτος "έρωτας" με αυτό το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να απογειώσει την εμφάνισή μας!

Κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της, ένα παντελόνι που θα τη βγάζει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα μπορεί να αποφασίσει τι θα φορέσει.

Τα ZARA έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση για εσένα και είναι σίγουρο πως θα σε ενθουσιάσει. Ντένιμ και ψηλόμεσο, το τζιν αυτό αποτελεί το "όνειρο" κάθε κοπέλας που θέλει να κάνει τη διαφορά με την εμφάνισή της και να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Αν ψάχνεις ένα ρούχο για να συνδυάσεις το ψηλόμεσο αυτό τζιν, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα δύο τοπάκια από τα ZARA. Δες τα εδώ και θα σε "τρελάνουν"!

ZARA ψηλόμεσο τζιν

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να κάνεις δικό σου αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν μόνο με 29,95€. Βρες το εδώ!

Λίγα λόγια για τα ZARA όπου θα βρεις το ψηλόμεσο τζιν

Η Zara είναι εμπορική εταιρεία ένδυσης που ανήκει στον ισπανικό όμιλο Inditex, μαζί με άλλα γνωστά σήματα όπως Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius και Bershka. Ο όμιλος έχει την έδρα του στην πόλη Λα Κορούνια της επαρχίας της Γαλικίας, στην Ισπανία, όπου και άνοιξε το πρώτο κατάστημα Ζάρα το 1975.

Σήμερα τα Ζάρα είναι πιθανότατα η πιο γοργά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στον κόσμο, με 2.000 καταστήματα σε 60 χώρες (τριπλάσιος αριθμός από αυτόν του 2000). Τον Μάρτιο του 2006 ο όμιλος ξεπέρασε τη Σουηδική H&M και έγινε έτσι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής της Ευρώπης στα καταστήματα μόδας. Ο όρος Zara δεν έχει κάποια έννοια στα ισπανικά.

TAGS