Ξεπουλάει σαν "τρελή" η φλοράλ φούστα από τα Oysho

Ιδανική για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Oysho, αυτή η υπέροχη μίντι φλοράλ φούστα έχει καταφέρει να ξεπουλήσει σαν "τρελή" μιας και είναι το ρούχο που θέλει να έχει στη συλλογή της η κάθε γυναίκα.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ πρέπει να ξεκινήσεις να εφοδιάζεις τη συλλογή σου με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και θα σου δώσουν φινέτσα και στιλ.

Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην κατάλληλη τιμή. Η φούστα αυτή που σου προτείνουμε, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να σε κάνει να λάμψεις.

Αν ψάχνεις ένα τοπάκι για να συνδυάσεις αυτή την φούστα από τα Oysho, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα δύο τοπάκια από τα ZARA. Δες τα εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Oysho μίντι φούστα

Τρέξε να προλάβεις γιατί έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια από τη συγκεκριμένη φούστα. Εμείς μόλις την είδαμε, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 29,99€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις την υπέροχη φλοράλ φούστα

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS