Φρενίτιδα στα Bershka με την λευκή και κοντή ολόσωμη φόρμα

Για ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα Bershka με την λευκή και κοντή ολόσωμη φόρμα

Στα Bershka και συγκεκριμένα στη νέα συλλογή, προκαλεί φρενίτιδα μια κοντή και λευκή ολόσωμη φόρμα που πρέπει και εσύ να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι. Το λευκό ούτως ή άλλος δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, οπότε θα την έχετε αρκετό καιρό στην ντουλάπα σας για να τη φοράτε.

Ένα ολόσωμο σορτσάκι πρέπει να το έχουμε όλες οι γυναίκες στην γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί να φορεθεί, με τους κατάλληλους συνδυασμούς όλες τις ώρες της ημέρας και να δείχνει το σώμα σας πολύ εντυπωσιακό λόγω της εφαρμογής της.

Στα Bershka λοιπόν θα βρείτε την κατάλληλη. Έχει σχετικά στενή εφαρμογή, είναι στο μήκος που πρέπει, ενώ έχει τιράντες και φερμουάρ στη μέση. Μια λεπτομέρεια που την κάνει πολύ αισθησιακή.

Ωστόσο, φρενίτιδα προκαλεί και μια μίντι φλοράλ φούστα. Θα την βρεις εδώ.

Αυτή είναι η κοντή λευκή ολόσωμη φόρμα των Bershka

Bershka λευκή κοντή ολόσωμη φόρμα

Συνδύασε την κοντή και λευκή ολόσωμη φόρμα σου από τα Bershka με ένα από αυτά τα δυο ζευγάρια πέδιλα

Αυτά τα 2 πέδιλα από τα Bershka απέχουν από τα συνηθισμένα και το χρώμα τους είναι υπέροχο. Είναι κόκκινα, λευκά και εκκεντρικά και θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν και σχήμα που σε βοηθάει να τα φοράς συνέχεια.

Τα πέδιλα με ένα καλό άνετο τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω, φρενίτιδα ωστόσο έχει προκαλέσει και αυτό το τζιν που είναι σε προσφορά.

Strappy high-heel sandals

25.99 €

Bershka κόκκινα πέδιλα

Θα το βρεις εδώ

High-heel sandals with straps and tie detail

Bershka λευκά πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

TAGS