Zara: Ξεπούλησε σε μια ημέρα το καρό σορτσάκι που μοιάζει με φούστα

Είναι trend του φετινού καλοκαιριού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Ξεπούλησε σε μια ημέρα το καρό σορτσάκι που μοιάζει με φούστα

Μέσα σε μια ημέρα ξεπούλησε από όλα τα καταστήματα των Zara, το καρό σορτσάκι της νέας συλλογής που μοιάζει με φούστα. Είναι αγαπημένο trend για φέτος το καλοκαίρι και έχουμε δει να το επιλέγουν πολλές fashion bloggers.

Εγώ στο προτείνω ανεπιφύλαχτα, καθώς είναι πολύ άνετο για εσένα που θέλεις να φοράς φούστες, αλλά φοβάσαι μην φανεί το εσώρουχο σου, ειδικά αν είναι μίνι.

Πρόκειται λοιπόν για την ψηλόμεση βερμούδα που έχει λεπτομέρεια με δετή κορδέλα στο μπροστινό μέρος. Επίσης, κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Λόγω του χρώματος της, μπορεί να συνδυαστεί με όποιο χρώμα θελήσεις εσύ τώρα που είναι καλοκαίρι και όσο να ναι οι φωτεινές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν παντού. Ξεπουλάει ωστόσο, σαν τρελό και αυτό το φόρεμα. Αφού, του έκοψαν από την τιμή 14€.

Φόρεσε τη με το παρακάτω τοπάκι που σου προτείνω, ένα ζευγάρι πέδιλα για μια βραδινή έξοδο ή λευκά sneakers για μια πιο πρωινή και είσαι έτοιμη να αποσπάσεις τις καλύτερες γνώμες για το σύνολο σου.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΡΟΥΔΑΚΙ - 25,95 €

Zara φούστα σορτσάκι

Συνδύασε το καρό σορτσάκι σου που μοιάζει με φούστα με αυτό το "καυτό" μαύρο τοπάκι

Αν θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου, ειδικά αν έχει και κοιλιακούς... φέτες, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το μαύρο "καυτό" τοπ των Zara. Πρόκειται να "τρελάνεις" κόσμο, αφού είναι πολύ αισθησιακό.

Τώρα που τα καταστήματα έχουν ανοίξει και πλέον μπορούμε μνα πιούμε άνετα το ποτό μας, ήρθε η ώρα να φορέσουν όλα τα αγαπημένα μας ρούχα, αλλά να αγοράσουμε και καινούρια. Οι νέες συλλογές, όπως αυτή την Zara, είναι πολύ εντυπωσιακές.

Βέβαια, δεν είναι αναγκαστικό να το φορέσεις μόνο για ποτό. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριέται άνετα και το απόγευμα. Ωστόσο, πρόκειται να "τρελάνεις" κόσμο και με ένα από τα μικροσκοπικά φορέματα των Zara.

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ BRALET - 12,95 €

zara μαύρο τοπ

TAGS