Zara: Θα ξετρελάνει όλες τις γυναίκες η λινή πουκαμίσα της νέας συλλογής

Μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Θα ξετρελάνει όλες τις γυναίκες η λινή πουκαμίσα της νέας συλλογής

Η νέα συλλογή των Zara έχει μοναδικά κομμάτια για όλα τα σωματότυπα και στιλ γυναικών. Μέσα σε αυτή λοιπόν, θα βρεις και μια απίστευτη λινή πουκαμίσα που θα ερωτευτείτε όλες. Και αυτό γιατί μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα και με πολλούς τρόπους.

Καλό είναι να έχουμε μια πουκαμίσα τέτοιου στιλ στην ντουλάπα μας. Καθώς, εκτός του ότι μπορούμε να την φορέσουμε και το καλοκαίρι, ακόμη και στην παραλία, μπορείς να την φορέσεις και τον χειμώνα, πάντα βέβαια με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Για παράδειγμα, τώρα τον Αύγουστο μπορείς να την φορέσεις στην παραλία με το μαγιό σου από μέσα, και ένα ζευγάρι σανδάλια, ακόμα και με τις παντόφλες σου. Ενώ για μια βραδινή βόλτα, με πέδιλα ή δίπατα σανδάλια για να δείχνουν εντυπωσιακά τα πόδια σου, με μια ζώνη στην μέση σε μαύρο ή καφέ χρώμα, μεγάλα σκουλαρίκια (Εγώ σας προτείνω κρίκους) και ένα φυσικό μακιγιάζ, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι καλοκαίρι.

Από την άλλη για το Φθινόπωρο ή το Χειμώνα, μπορείς να το φορέσεις μέσα από ένα oversized πουλοβεράκι και να τα συνδυάσεις με ένα τζιν παντελόνι σωλήνα από κάτω. Βέβαια, αν είσαι από τις τολμηρές και σου αρέσει να δοκιμάζεις, μπορείς να το φορέσεις πάνω από ένα πολύ στενό πουλόβερ ζιβάγκο.

Αυτή είναι η λινή πουκαμίσα της νέας συλλογής των Zara που θα ξετρελάνει όλες τις γυναίκες

Λινή πουκαμίσα - 29,95 €

Φαρδιά μπλούζα από λινό. Με γιακά με πέτο και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε μανσέτα. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά που καλύπτονται από πατιλέτα.

Zara λινή πουκαμίσα

Αν ωστόσο, ψάχνεις το ιδανικό φόρεμα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές θα το βρεις στα Zara και είναι ότι πιο εντυπωσιακό και σικάτο. Είναι κατάλληλο για τις βόλτες σου στα νησιά του Αιγαίου και το "σπασμένο" λευκό χρώμα του είναι απίστευτο.

TAGS