Ξεπουλάει σαν... μανιακό αυτό το φόρεμα από τα H&M

Είναι σαν πουκαμίσα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν... μανιακό αυτό το φόρεμα από τα H&M

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε για εσένα στα καταστήματα H&M, εντοπίσαμε το πιο στιλάτο φόρεμα από τη νέα συλλογή το οποίο μοιάζει με πουκαμίσα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε, ξεπουλάει σαν... μανιακό!

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα κομμάτι που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου.

Επιπλέον, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα καταστήματα H&M, ρίξε και μια ματιά σε αυτό το υπέροχο ψηλόμεσο τζιν που εντοπίσαμε!

H&M φόρεμα πουκαμίσα

Το συγκεκριμένο φόρεμα βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, ενώ το καλύτερο απ' όλα είναι σίγουρα η τιμή του. Κοστίζει 20,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς και να βρεις το κομμάτι σου!

Λίγα λόγια τα H&M όπου θα βρεις το φόρεμα από τη νέα συλλογή που ξεπουλάει σαν μανιακό

Η H&M (Hennes & Mauritz) είναι σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών ένδυσης με ρούχα για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Διαθέτει περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 62 χώρες. Το 2015 μετρούσε περίπου 132.000 εργαζόμενους. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων παγκοσμίως, ακριβώς πίσω από την ισπανική Inditex (μητρική εταιρεία των Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Zara και άλλων).

Ιδρύθηκε από τον Έρλινγκ Πέρεσον το 1947, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην κεντρική οδό της Βεστερός στη Σουηδία. Το πρώτο όνομα της εταιρίας ήταν "Hennes" (ελληνικά: δικό της) αφού πουλούσε αποκλειστικά γυναικεία ρούχα. Το 1968, ο Πέρεσον απέκτησε το κατάστημα ένδυσης λιανικής του Μαουρίτζ Γουάλιντφορς, γεγονός που οδήγησε στην ένταξη της ανδρικής συλλογής στο φάσμα των προϊόντων του και στη μετονομασία "Hennes & Mauritz" (H&M).

TAGS