Slandals: Η... μεταβατική τάση στα σανδάλια πριν από το καλοκαίρι

Μετά τα γούνινα sliders και πριν από τις summer flip flops!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Slandals: Η... μεταβατική τάση στα σανδάλια πριν από το καλοκαίρι

Με τη ζέστη πλέον να μας συντροφεύει στην καθημερινότητά μας, το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι άνετα παπούτσια (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) για να κάνουμε βόλτες στην πόλη χωρίς ταλαιπωρία αλλά και με έξτρα στυλ. Αφού βγάλαμε τις μπότες μας (ίσως μόνο τις λευκές να φορέσουμε λίγο ακόμα και δη το βράδυ) και φτιάξαμε το πιο μοδάτο πεντικιούρ, ήρθε η ώρα να φορέσουμε την πιο μεγάλη τάση της... μεταβατικής εποχής, λίγο πριν έρθει η ώρα για τις πολυαγαπημένες σαγιονάρες και τα σανδάλια μας.

slides με γούνα

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων στον κόσμο αυτήν τη στιγμή: Αυτοί που θέλουν να φοράνε "πραγματικά παπούτσια" και εκείνοι που δεν αποχωρίζονται τις παντόφλες του σπιτιού. Ευτυχώς και για τις δύο κατηγορίες, οι σχεδιαστές βρήκαν την χρυσή τομή: Ονομάζονται slandals και είναι κομψά, άνετα, μεταβατικά. . . και ιδανικά για την άνοιξη (και το καλοκαίρι), ενώ εύκολα θα τα ταιριάξεις με όλα σου τα looks αλλά και τις τσάντες (δες εδώ τις τάσεις S/S 2021).

Από τα catwalks στο street style

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η τάση είναι παντού, από τη Rosetta Getty, που έκανε το ντεμπούτο της με κομψά sliders, και τον Οίκο Balenciaga μέχρι την Gabriela Hearst, που παρουσίασε πλεκτές παντόφλες με παντελόνια και maxi φορέματα. Κάθε ζευγάρι ήταν τέλειο (και είναι) για την απλότητά του, τις κομψές λεπτομέρειες αλλά και τη δερμάτινη επένδυση που το καθιστούν άνετο, βολικό και σούπερ στυλάτο.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι αυτό ακριβώς που θα χρειαστούμε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που βγαίνουμε από το σπίτι μετά από μήνες εγκλεισμού. Ταιριάζουν με παντελόνια, φορέματα, φούστες και τζιν, ενώ είναι ιδανικά με sporty αλλά και athleisure style. Μέχρι να συνηθίσουν τα ποδαράκια μας και να στρέψουμε το... βλέμμα μας, όσο πιο ερωτικά γίνεται, προς τα πολυαγαπημένα ψηλοτάκουνα, θα τα ευχαριστηθούμε πολύ και θα λάβουμε έξτρα πόντους στυλ!

Τα δικά μου αγαπημένα

sliders κίτρινες

Κίτρινα μπουκλέ, €7,99, Tsoukalas

παντόφλες με γούνα

Ροζ με γούνα, €20,99, Tsoukalas

μοβ παντόφλες πετσετέ

Μοβ πετσετέ, €25,95, Zara

κίτρινες πετσετέ παντόφλες

Κίτρινα πετσετέ, €29,95, Zara