Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι να μη φας λίγο πριν την παραλία, για να αποφύγεις το φούσκωμα στην κοιλιά!

Αν και ο καιρός θυμίζει φθινόπωρο, σύντομα το καλοκαίρι θα επιστρέψει και θα ετοιμάστεις για το μπάνιο σου! Εγώ λοιπόν, οφείλω να σου πω ποιές τροφές δε θα πρέπει να καταναλώσεις λίγο πριν, αν θες κοιλιά επίπεδη, χωρίς φουσκωμα και πρήξιμο!

Τι να μη φας λίγο πριν την παραλία, για να αποφύγεις το φούσκωμα στην κοιλιά!
Woman's Style 27.06.2018 11:45
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι >.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Από Νατάσα Σπυρίδη

Τι να ΜΗΝ καταναλώσεις λίγο πριν την παραλία:

1.Γαλακτοκομικά: ιδιαίτερα για άτομα που είναι δυσανεκτικά στη λακτόζη! Το γιαούρτι με φρούτα, τα δημητριακά με γάλα είναι ιδανικά για σωστη διατροφή, αλλά δημιουργουν παροδικά αίσθηση φουσκώματος.

2.Ανθρακούχα

Δείτε ακόμη:Χάσε βάρος θεαματικά, με αυτές τις 5 τροφές!

3.Λαχανικα(λάχανο, μπρόκολο): είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και προκαλούν αίσθηση φουσκώματος.

4.Τσίχλα: όταν την μασάς, μπαίνουν μέγάλες ποσότητες αέρα στον γαστεντερικό σώληνα, δημιουργώντας αίσθηση φούσκώματος.

Νατάσα Σπυρίδη Φαρμακοποιός

Share