Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κυτταρίτιδα! Ενα έξυπνο τρικ για να την κρύψεις, όταν πας για μπάνιο...!

Κυτταρίτιδα! Ενα έξυπνο τρικ για να την κρύψεις, όταν πας για μπάνιο...!
Woman's Style 09.07.2018 13:00
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Κυτταρίτιδα, το πρόβλημα που βασανίζει όλες τις γυναίκες, τις παχουλές, τις αδύνατες, τις γυμνασμένες και τις αγύμναστες. Θεραπείες, μασάζ, προγράμματα αδυνατίσματος και ολόκληρη βιβλιογραφία για να απαλλάχτεις οριστικά απ' το "φλοιό πορτοκαλιού"..

Όμως, όση προσπάθεια και να έκανες και αυτό το καλοκαίρι δεν κατάφερες να ξεφορτωθείς το "μπελά" κυτταρίτιδα!

Αν λοιπόν, θες να πας για μπάνιο και θες να αποκρύψεις τις ατέλειες του κορμιού σου, ήρθε η ώρα να παίξεις με το φως του ήλιου.

Να θυμάσαι ότι το φως είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το πως φαίνεσαι. Ακόμα και οι αψεγάδιαστες εικόνες που βλέπεις στα περιοδικά οφείλονται στο σωστό φωτισμό.

Φωτισμός- ήλιος

Αν θες να κρύψεις την κυτταρίτιδα απ' το φίλο και την παρέα σου, το μόνο που έχεις να προσέξεις είναι το φως του ήλιου και το πως θα πέφτει πάνω σου. Φρόντισε να δημιουργείται σκιά στο μέρος του σώματος που παρουσιάζεις ατέλειες και όψη φλοιού πορτοκαλιού. Και άσε περίοπτο στον ήλιο και τις ακτίνες του το σημείο του κορμιού σου που είναι αψεγάδιαστο ή με τις λιγότερες ατέλειες.

Έτσι με αυτήν την απλή και έξυπνη τακτική θα εκθέτεις το σημείο του κορμιού σου με το οποίο νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο φως του ήλιου, που όλα είναι απροκάλυπτα.

"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον". Κάνε τον ήλιο σύμμαχο σου με αυτό το απλό τέχνασμα.

Δείτε ακόμη:Ηλίαση, ποια είναι τα βασικά συμπτώματα και πως να την αντιμετωπίσετε!

Γιατί η κυτταρίτιδα είναι μια οφθαλμαπάτη! Η όψη της δεν είναι ποτέ αντικειμενική. Δημιούργησε τις καλύτερες συνθήκες για να την κρύψεις απ' αυτούς που σε ενδιαφέρουν.

Νατάσα Σπυρίδη

Share