Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Παραλία! Τα 3 πιο περίεργα πράγματα που κοιτούν οι άντρες πάνω σου!

Παραλία! Τα 3 πιο περίεργα πράγματα που κοιτούν οι άντρες πάνω σου!
Woman's Style 23.07.2018 12:06
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον" και δεν υπάρχει πιο άβολη στιγμή απ' το πρώτο μπάνιο με το αγόρι σου ή το αγόρι που σε ενδιαφέρει. Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης! Κυτταρίτιδα, σπυράκια, λευκό δέρμα, χαλάρωση και όσα μπορείς εύκολα να καμουφλάρεις με το ντύσιμο ή το μακιγιάζ θα αποκαλυφθούν στην παραλία.

Τι όμως, παρατηρούν οι άντρες περισσότερο σύμφωνα με τους ίδιους;

Εντάξει, δεν έχει νόημα να σου πω ότι παρατηρούν το στήθος, τα οπίσθια, τα πόδια και τις καμπύλες! Αυτό το ξέρουμε λίγο πολύ όλοι. Εκτός των άλλων, οι άντρες παρατηρούν το δέρμα, τα άκρα και βέβαια την αποτρίχωση.

Θα ήθελα όμως πέρα απ' τα συμβατικά και τα αναμενόμενα να μοιραστώ μαζί σου τις 3 απαντήσεις που με άφησαν άφωνη. Οι άντρες μπορεί να είναι περισσότερο περίεργοι απ' ότι νόμιζες! Μην ανησυχήσεις, ο λόγος που θα σου παραθέσω τις πιο περίεργες και αστείες απαντήσεις που πήρα είναι μόνο για να γελάσεις!

1.Να έχει γάμπα και να μην είναι το πόδι μονοκόμματο.

Χρειάστηκα μια μικρή επεξήγηση! Γιατί αυτή η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά όπως μου είπαν , είναι λίγο αδιευκρίνιστη. Που να έχεις γεννηθεί με μονοκόμματη γάμπα, αλλά κορμάρα και να πας για μπάνιο με τον εν λόγω κύριο και να ψάχνεις να βρεις το λόγο που έχει επέλθει η καταστροφή; Η γάμπα, λοιπόν είναι ένα παραδοσιακό σύμβολο θηλυκότητας και είναι κάτι που οι άντρες παρατηρούν! Απ' ότι κατάλαβα δεν θα πρέπει να έχει ίσια γραμμή.

2." Ότι πετάει πιο πολύ".

Στην βασική ερώτηση αν παρατηρούν περισσότερο το στήθος ή τα οπίσθια, η απάντηση ήταν αποστομωτική!

" Ότι πετάει πιο πολύ! " Δεν υπάρχει προτίμηση και δίλημμα. Ότι είναι πιο πληθωρικό, αυτό αποσπά το ενδιαφέρον. Οι άντρες δεν είναι δύσκολοι άνθρωποι. Εστιάζουν σε ότι έχει περισσότερη "έκταση".

Δείτε ακόμη:Μαγιό για κάθε σωματότυπο! Ποιο είναι αυτό που σε αναδεικνύει;

3.Οι γραμμές στα μάτια και οι σακούλες.

Αυτό τουλάχιστον μπορείς να το αποφύγεις φορώντας μόνιμα γυαλιά και αποφεύγοντας τις βουτιές. Πόσο αντέχεται αυτή η κατάσταση για να μη δυσαρεστήσεις τον εν λόγω άντρα εξαρτάται από σένα. Δύο είναι οι επιλογές: Ή εξαφανίζεις ρυτίδες, σακούλες κάτω απ' το μάτια ή αλλάζεις άντρα. Πόσο να αντέξεις με το κονσίλερ Αύγουστο στην παραλία;

"Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά" και αυτή η λεπτομέρεια είναι τόσο υποκειμενική για τον καθένα. Κάθε άνθρωπος έχει μια ιδιαιτερότητα τις προτιμήσεις του. Έχει εκπληκτικό ενδιαφέρον κάποιες φορές όμως, να γνωρίζεις πόσο περίεργοι είναι οι άντρες στις "λεπτομέρειες"!

Νατάσα Σπυρίδη

Share