Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

4 προϊόντα που κινδυνεύεις, όταν τα χρησιμοποιείς από άλλον!

4 προϊόντα που κινδυνεύεις, όταν τα χρησιμοποιείς από άλλον!
Woman's Style 08.11.2018 16:35
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και αυτό ισχύει και για τους σωστούς κανόνες υγιεινής!

Για να προστατέψεις το δέρμα σου από μικρόβια και μολύνσεις θα πρέπει να σταθείς λιγάκι προσεκτική με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς! Υπάρχουν 4 πράγματα που ποτέ δε μοιράζεσαι... Διαβάστε παρακάτω...

1.Βουρτσάκια μακιγιάζ, γιατί εκεί συγκεντρώνεται μεγάλο μικροβιακό φορτίο. Είναι πολύ εύκολο μικρόβια εγκατεστημένα στο δέρμα του άλλου να μεταφερθούν στο δικό σου προκαλώντας δερματικές παθήσεις, όπως είναι η ακμή.

2.Μολύβια ματιών και μάσκαρα. Τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητα και δεν έχουν ισχυρό τείχος προστασίας απ' τα μικρόβια. Έτσι, είναι πολύ εύκολο μέσω του υγρού περιβάλλοντος του ματιού να μεταφερθούν μικρόβια δημιουργώντας μολύνσεις.

Δείτε ακόμη: Κανέλα η θαυματουργή! 5 σημαντικοί λόγοι για να την προσθέτεις στον καφέ σου κάθε πρωί...

3.Ξυραφάκια. Είναι γνωστό πως μέσω μιας ανοιχτής πληγής γίνεται η μεγαλύτερη μετάδοση μικροβίων. Φαντάσου λοιπόν να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι κάποιου που έχει τραυματιστεί όταν το χρησιμοποίησε! Δώσε μεγάλη προσοχή..

4.Κραγιόν. Πρέπει να είσαι προσεκτική με τα κραγιόν, γιατί μοιάζουν αθώα, δεν είναι όμως! Πολύ συχνά ένα κραγιόν που έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον που έχει εκδηλώσει έρπη μπορεί να ενεργοποιήσει και σε σένα τον ιό. Τα χείλη είναι κοντά στη στοματική κοιλότητα και είναι εύκολη η μεταφορά μικροβίων! Προσοχή στα δείγματα των καταστημάτων καλλυντικών.

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share