Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έπεσες; 3 απλές καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά!

Έπεσες; 3 απλές καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά!
Woman's Style 19.11.2018 15:37
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Είναι κάποιες απλές καθημερινές συνήθειες που δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ μπορεί να βελτιώσουν τη διάθεση σου...

Τις γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά μπορεί να μη δίνεις τη σημασία που τους αξίζει! Απλά και εύκολα δε θα αφήνεις τίποτα να σου χαλάει τη διάθεση...Διαβάστε παρακάτω...

1.Ύπνος : όταν μιλάω για ύπνο, μιλάω για σωστό, ποιοτικό ύπνο! Η αυπνία και οι λίγες ώρες ύπνου είναι ένδειξη άσχημης ψυχολογικής κατάστασης. Μην υποτιμάς την αξία του και κοιμήσου αρκετές ώρες για να μπορείς να είσαι λειτουργικός και δραστήριος στις καθημερινές απαιτήσεις. Ο κακός ύπνος συχνά μεταφράζεται σαν παραίτηση και αποδιοργάνωση που σου προκαλούν άσχημη διάθεση.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η σειρά Loom με έκκριμα σαλιγκαριού που θα ανανεώσει το δέρμα σου! Κέρδισε ένα υπέροχο δώρο!

2.Γυμνάσου: ναι ναι το ξέρεις και ίσως παραπονιέσαι πόσο δύσκολο είναι να γυμναστείς μετά από πολλές ώρες δουλειάς. Σου εγγυώμαι πως είναι πιο δύσκολο στο μυαλό σου απ' ότι στην πράξη! Όταν πας γυμναστήριο ή κάνεις κάποια αθλητική δραστηριότητα θα δεις πόσο εύκολα ανακάμπτεις ψυχολογικά και πόσο πιο φρέσκος θα αισθάνεσαι..Η αιτία; Ο οργανισμός σου μετά την αθλητική δραστηριότητα εκκρίνει ενδορφίνες, ορμόνες χαράς!

3.Μουσική : μπορεί πολλές φορές να αποτελεί ένδειξη αγένειας και αποστασιοποίησης το να φοράς ακουστικά μουσικής, αλλά έρευνες έχουν δείξει πως η μουσική ηρεμεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της δουλειάς! Η ακρόαση μουσικής βοηθάει στην απελευθέρωση ορμονών χαράς και σου δίνει αίσθηση ευημερίας ...

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share