Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

'Eνα burger το κάτι άλλο! Εσύ έχεις πάει στο Butcher's Βurger;

'Eνα burger το κάτι άλλο! Εσύ έχεις πάει στο Butcher's Βurger;
Woman's Style 05.12.2018 14:24
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Μήπως θες και εσύ όταν ενδίδεις σε μια γευστική αμαρτία να είναι υψηλών προδιαγραφών;

Ας πούμε, όταν είναι να φας ένα burger, δε θες να φας το καλύτερο burger; Εγώ σίγουρα, ναι! 'Ετσι, ανακάλυψα το πιο γευστικό burger και στο παρουσιάζω για να μη ψάχνεις!

Που; Στο Butcher's Burger...

Επισκέφτηκα πριν λίγο καιρό το καινούργιο μαγαζί της σειράς Butcher's Burger στο Κεφαλάρι και ξετρελάθηκα με ό,τι δοκίμασα!

Αν σου πέφτει λίγο μακριά, θα βρεις το αγαπημένο σου burger και στα ομώνυμα μαγαζιά στο Περιστέρι και στο Κολωνάκι.Ένα burger το κάτι άλλο! Φημίζεται ως το πιο μεγάλο burger και έχει βραβευτεί. Σου αξίζει λοιπόν ένα burger με τεράστιο βραβείο...

Στο Butcher's Burger θα απολαύσεις burger με μπιφτέκι 100% μοσχαρίσιο και κρέατα Blanκ Angus εξαιρετικής κοπής και μεγάλης ωρίμανσης.Την απόλυτη επιμέλεια έχει η οικογένεια Αλαφούζου που έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο των κρεάτων, με δικά της κρεοπωλεία και φάρμα!

Burger και Κρέας με υπογραφή! Δοκίμασέ το, γιατί θα χάσεις ...

Share