Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πως να αναβαθμίσεις το ντύσιμο σου εύκολα; Το ξέρεις, αλλά το παραλείπεις!

Πως να αναβαθμίσεις το ντύσιμο σου εύκολα; Το ξέρεις, αλλά το παραλείπεις!
Woman's Style 26.11.2018 11:33
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι >.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Follow us on Google News

Όλες ψάχνουμε εύκολους τρόπους να αναβαθμίσουμε το ντύσιμο μας!

Το layering το γνωρίζεις; Διαβάστε παρακάτω...

Τα κοσμήματα είναι σημαντικά αν και εμείς τα κορίτσια συνεχώς τα παραμελούμε. Κερδίζουν αυτό το κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις! Αφιέρωσε 2-3 λεπτά παραπάνω στην καθημερινότητα σου στο ντύσιμό σου ώστε να δημιουργήσεις έναν ωραίο συνδυασμό είτε με κολιέ είτε με βραχιόλια χειμώνα- καλοκαίρι. Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για δώσεις ένα ενδιαφέρον στο στυλ σου. Αν σου φαίνονται υπερβολικά, να ξέρεις πως '' the more,the better'' . Δανείσου κοσμήματα από το μπουντουάρ της μαμάς-γιαγιάς γιατί τα Vintage είναι τα καλύτερα!

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share