Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άβαφη ρίζα; 3+1 tips για να την καλύψεις γρήγορα και εύκολα!

Άβαφη ρίζα; 3+1 tips για να την καλύψεις γρήγορα και εύκολα!
Woman's Style 06.12.2018 11:58
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, προκύπτει συχνά το πρόβλημα της άβαφης ρίζας. Ωραία τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά, αλλά υπάρχουν και οι bad hair days!

Έχεις άβαφη ρίζα και προκύπτει σημαντική έξοδος, τι κάνεις; Μην σε πιάνει πανικός! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκέντρωσα τα πιο γρήγορα και εύκολα tips για να σώσεις εύκολα την κατάσταση!

1.Άλλαξε τη χωρίστρα. Ναι, ναι καλά άκουσες! Θα παρατηρήσεις πως στην ευθυγραμμισμένη, ίσια χωρίστρα η ρίζα σου φαίνεται περισσότερο. Οπότε μπέρδεψε λίγο τη χωρίστρα και δώσε ένα πιο ανάλαφρο και μπερδεμένο look και απέφυγε το στημένο καλοισιώμένο μαλλί! (άστο για όταν βάψεις τα μαλλιά σου)

2.Φόρεσε κορδέλα. Η κορδέλα είναι μοντέρνα, δίνει ένα girly look και είναι το τέλειο τέχνασμα για να κρύψεις τη ρίζα σου! Αν πάλι η εμφάνιση πρέπει να είναι πιο βραδινή, αγόρασε μία φαρδιά στέκα που αποτελεί έμπνευση και είναι το απόλυτο hairstyling.

Δείτε ακόμη: Θέλεις βιταμίνες, όταν τρως; 5 σπουδαίες υπερτροφές για το χειμώνα!

3.Βάλε πούδρα. Χρησιμοποίησε την πούδρα που βάφεσαι για να καλύψεις τη ρίζα σου. Είναι σημαντικό να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση, όσο πιο ανοιχτά τα μαλλιά σου τόσο πιο ανοιχτή η πούδρα σου.

4.Βάλε ειδικό σπρέυ που καλύπτει τη ρίζα! Κυκλοφορούν από διάφορες εταιρείες σπρέυ που καλύπτουν τα λευκά μαλλιά ή την άβαφη ρίζα. Αγόρασε ένα για τις δύσκολες ώρες!

Εγώ χρησιμοποίησα το παρακάτω:

Loreal Magic Retouch

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share