Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάνε και εσύ μια αγκαλιά σ' ένα παιδί! Ένα αρκουδάκι, μια αγκαλιά...

Κάνε και εσύ  μια αγκαλιά σ' ένα παιδί! Ένα αρκουδάκι, μια αγκαλιά...
Woman's Style 07.12.2018 13:57
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Καμιά φορά νομίζουμε πως η προσφορά μας για να αξίζει θα πρέπει να είναι μεγάλη!

Και όμως μια μικρή κίνηση αγάπης και προσφοράς μπορεί πάντα να αρκεί! Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε ένα παιδί απ' τα παιδικά χωριά SOS να χαμογελάσει με τον πιο απλό τρόπο... Διαβάστε παρακάτω....

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ €9,00 ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Δείτε ακόμη: Ψάχνεις για δώρο; 2+1 είδη δώρων που ξετρελαίνουν κάθε γυναίκα..

Ο Hugo πήρε το όνομά του από τη λέξη HUG-Αγκαλιά και το Ο της Oriflame και “γεννήθηκε” για να χαρίσει τα κέρδη από τις πωλήσεις του στα Παιδικά Χωριά SOS.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share