Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ποιο είναι το μυστικό για να παίρνεις λιγότερες θερμίδες σε κάθε γεύμα σου;

Ποιο είναι το μυστικό για να παίρνεις λιγότερες θερμίδες σε κάθε γεύμα σου;
Woman's Style 07.12.2018 15:57
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Το μυστικό που θα σου αποκαλύψω μάλλον το γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά το παραλείπεις και είμαι εδώ να στο υπενθυμίσω!

Ποια είναι η μαγική κίνηση για να μειώσεις των ποσότητα των θερμίδων που προσλαμβάνεις απ' το φαγητό σου και να μειώσεις το βάρος σου; Διαβάστε παρακάτω...

Σπουδαίοι διατροφολόγοι συνιστούν να πίνεις νερό πριν ξεκινήσεις το γεύμα σου! Πολλές φορές η δίψα συγχέεται με την πείνα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε πρόσληψη περισσότερων θερμίδων.

Ένα μπουκάλι νερό θα πρέπει λοιπόν να βρίσκεται πάντα στο τραπέζι σου!

Δείτε ακόμη: Και όμως, 7+1 τρόφιμα που προκαλούν εθισμό! Ποια είναι αυτα;

Μπορείς να πιεις 1-2 ποτήρια νερό πριν ξεκινήσεις να καταναλώνεις το φαγητό σου. Το νερό προκαλεί κορεσμό και κόβει την όρεξη, έτσι μειώνεις τις ατασθαλίες και τις άσκοπες θερμίδες.

Το νερό είναι πολύ σημαντικό γιατί:

1.Ενυδατώνει τον οργανισμό σου. Η σωστή ενυδάτωση βοηθάει το μεταβολισμό να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και να καίει λίπος ενώ συγχρόνως είναι πολύ σημαντική για το δέρμα σου. Φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο,γιατί δε χάνει την ελαστικότητα του.

2. Αυξάνει την ενέργεια και μειώνει τους πονοκέφαλους που προκύπτουν απ' την έλλειψη του. Με αυτό τον τρόπο μπορείς πιο εύκολα να διαχειριστείς την ασύστολη ροπή στην κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ.

Υπάρχει πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να μειώσεις την πρόσληψη θερμίδων;

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share