Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

2+1 τρόποι για να κρατάει το άρωμά σου περισσότερο!

2+1 τρόποι για να κρατάει το άρωμά σου περισσότερο!
Woman's Style 13.12.2018 13:06
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Ένας τρόπος να σαγηνέψεις κάποιον είναι το μεθυστικό άρωμα!

Πως να το κάνεις να διαρκεί περισσότερο; Διαβάστε παρακάτω...

1.Σημεία σφυγμού

Τα «σημεία σφυγμού» εκεί δηλαδή όπου έχουμε παλμό είναι τα πιο θερμά σημεία του σώματος και κάνουν το άρωμά πιο έντονο. Αυτά είναι το εσωτερικό των αγκώνων, πίσω από τα γόνατα, στους αστραγάλους και πίσω από τα αυτιά και τα πιο τα πιο θερμά σημεία του σώματος μας.

2.Βαζελίνη

Βάλτε ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης στους καρπούς και το λαιμό σας και ψεκάστε πάνω της το άρωμά σας. Η βαζελίνη θα «ρουφήξει» το άρωμα και δεδομένου ότι δεν την απορροφά το δέρμα, θα μυρίζετε για πάρα πολλή ώρα.

3.Μετά το μπάνιο

Η σωστή στιγμή για να ψεκάσετε το άρωμά σας είναι απευθείας μετά το μπάνιο και πάνω στο δέρμα σας. Όχι πριν φύγετε σε δέρμα και ρούχα. Η μαλακωμένη επιδερμίδα και οι ανοιχτοί σας πόροι μετά το μπάνιο θα κάνουν το άρωμά σας να κρατήσει για ώρες.

Καθημερινά χρησιμοποιείστε μια ενυδατική κρέμα και από πάνω ένα body mist! 'Eνα καινούργιο καταπληκτικό body mist είναι το παρακάτω:

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share