Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτές τις γιoρτές θα ζήσω την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης!

Αυτές τις γιoρτές θα ζήσω την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης!
Woman's Style 20.12.2018 14:01

Κορίτσια, εσείς τι θα κάνετε τις γιορτές; Εγώ έχω να σας προτείνω μια ξεχωριστή εμπειρία που θα αναζωογονήσει πνεύμα και σώμα, μία ολοήμερη επίσκεψη στο al hammam, το καλύτερο, το πιο αυθεντικό τούρκικο χαμάμ της Αθήνας!

Στους πρόποδες της Ακρόπολης στην συνοικία των θεών στην Πλάκα με περιμένει ένα χαμάμ που συναγωνίζεται επάξια τα αντίστοιχα της Πόλης, χάρη στα πολυτελή ζεστά του μάρμαρα, τους χώρους και τις υπηρεσίες του.

Εδώ θα ξεφύγω από τη ρουτίνα απολαμβάνοντας ένα μοναδικό μασάζ από αφρό από σαπούνι λαδιού (δεν το έχω ξανακούσει πουθενά) αφού πρώτα θα έχω αφεθεί σε ένα scrub με argan oil για να νιώσω την απόλυτη χαλάρωση. Εννοείται πως θα φροντίσω να κλείσω σύντομα το επόμενο ραντεβού μου για αρωματοθεραπεία, λεμφικό μασάζ ή μασάζ με ζεστή σοκολάτα, ενώ θα ετοιμαστώ για το ρεβεγιόν κάνοντας ένα ασφαλές, καθαρό μανικιούρ και πεντικιούρ.

Περιττό να πω πως θα συστήσω το al hammam στην κολλητή μου που παντρεύεται το καλοκαίρι (έμαθα πως εδώ γίνονται τα πιο απίθανα bachelorette parties με τις γυναικείες παρέες να λένε μόνο τα καλύτερα) και τώρα που το σκέφτομαι θα χαρίσω μια δωροκάρτα στη μαμά μου ώστε να ζήσει κι εκείνη αυτή την εκπληκτική εμπειρία. Τέλος, επειδή η Γιορτή των Ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, είναι πιο κοντά από όσο νομίζουμε θα κλείσω ένα πακέτο για δύο, για εμένα και τον αγαπημένο μου ώστε να μοιραστούμε αυτή την τέλεια απόλαυση!

Άμα θέλετε να ζήσετε και εσείς μία εμπειρία χαλάρωσης, το al hammam μαζί με το youweekly.gr, σας δίνει δώρο, σε δυο άτομα η ζευγάρι, την υπηρεσία " al hammam". Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like τη σελίδα al hammam στο facebook , like τη σελίδα του youweekly στο facebook και να στείλεις email στο [email protected] με θέμα «al hammam» και στο περιεχόμενο του να αποδεχτείς τους όρους του διαγωνισμού για την χρήση των προσωπικών σου δεδομένων, έως τις 10/01!

Οι νικητές θα κληρωθούν στις 11/01!

*Η νικήτρια είναι η Xαρά Παπαρρήγα

Καλή επιτυχία!

*H υπηρεσία περιλαμβάνει χαμάμ 30’, απολέπιση με γάντι kese 15’, μασάζ με αφρό από σαπούνι ελαιόλαδου 15’ και λούσιμο.

Για περισσότερες υπερεσίες επισκεφτείτε https://alhammam.gr/wp-content/uploads/2016/11/[email protected]

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό " al hammam" συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού - διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη " al hammam" για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού στην ιστοσελίδα "youweekly.gr", ιδιοκτησίας της DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού άρθρου.
Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Share